wo 31 oktober 2018

Circustheater van de bovenste plank! Compagnie Sacékripa uit Frankrijk. Geschikt vanaf 8 jaar.

Algemene Voorwaarden Cultuurcentrum De Breughel

Tickets kunnen gereserveerd worden in het cultuurcentrum tijdens de openingsuren, telefonisch op 089 84 85 65 of per e-mail (cultuur@bree.be). Vermeld steeds de titel van de voorstelling, de datum, voor- en familienaam, adres, telefoonnummer en het aantal tickets. Gereserveerde tickets kunnen betaald en afgehaald worden aan de ticketbalie van Cultuurcentrum De Breughel. Drie werkdagen voor de voorstelling leiden alle reservaties tot een aankoopverplichting. De prijzen die het cultuurcentrum publiceert, zijn steeds incl. BTW.

Bent u een rolstoelgebruiker of heeft u een handicap die uw bezoek belemmert, neem dan contact op met het cultuurcentrum en we bekijken samen de mogelijkheden om uw bezoek zo aangenaam mogelijk te maken. Gelieve dit bij reservatie duidelijk te vermelden. Indien u tickets koopt aan studententarief, dient u spontaan uw studentenkaart te tonen, zowel bij aankoop als bij de ticketcontrole op de dag van de voorstelling.

Vóór 1 juli 2017 zijn de tickets voor humorvoorstellingen en kluchten niet beschikbaar in losse verkoop. Tot dan worden de humorvoorstellingen en kluchten uitsluitend in een abonnementsformule verkocht (Humorfabriek en Kluchtenluik). Voor deze voorstellingen kan u wel tickets bestellen in de 5+ formule, maar alleen op de rijen O, P, Q en R, en dit zolang de voorraad strekt. Na 1 juli 2017 zijn de tickets voor deze voorstellingen ook los te verkrijgen, indien nog voorradig.

De betaling kan contant of met bancontact aan onze ticketbalie gebeuren, of via overschrijving (IBAN BE80 0017 5554 2877 - BIC GEBABEBB). Gelieve bij overschrijving uw naam en de naam van de voorstelling in de mededeling te zetten. Gereserveerde tickets moeten uiterlijk binnen twee weken na reservatie én drie werkdagen voor de voorstelling betaald zijn (cash, overschrijving, bancontact). Indien u tickets per overschrijving betaalt minder dan 14 dagen voor de voorstelling, dient u een betalingsbewijs mee te brengen naar de kassa. De organisatie behoudt het recht om niet tijdig betaalde tickets vrij te geven zonder voorafgaande kennisgeving. Indien u dit wenst kunnen uw tickets opgestuurd worden met de post, hiervoor wordt een administratieve kost aangerekend van € 2,50 bij bestellingen van minder dan € 50,00.

Tickets annuleren kan kosteloos tot twee weken na reservatie, indien u nog niet betaald heeft. Daarna kunnen tickets tot drie werkdagen voor de voorstelling geannuleerd worden, mits betaling van een administratieve kost van € 2,50 per ticket. Het resterende tegoed ontvangt u in de vorm van een tegoedbon die één jaar geldig is en waarmee tickets gekocht kunnen worden voor voorstellingen uit het eigen aanbod van Cultuurcentrum De Breughel. Drie werkdagen voor de voorstelling, kan er niet meer geannuleerd worden. Er geldt een beperking op het aantal annulaties binnen een concept- of 5+ abonnement. Bovenop de vaste annulatiekost van de betreffende voorstelling, wordt het verschil tussen de abonnementsprijs en de voorverkoopsprijs van alle voorstellingen binnen dat abonnement doorgerekend aan de klant. Is de annulatietermijn verstreken, maar wil u een ticket annuleren van een voorstelling die uitverkocht is, dan betaalt u de vaste annulatiekost en krijgt u een tegoedbon voor het resterende bedrag op voorwaarde dat het cultuurcentrum het ticket kan doorverkopen.

Voor uitverkochte voorstellingen en abonnementen wordt een wachtlijst aangelegd. Op eenvoudig verzoek voegen wij uw gegevens toe aan deze wachtlijsten.

Cultuurcentrum De Breughel kan uw persoonlijke gegevens, verstrekt bij de aankoop van het ticket, aanwenden voor eigen gebruik. Het cultuurcentrum gaat vertrouwelijk om met deze informatie. U kan uw gegevens steeds raadplegen, wijzigen of laten verwijderen via brief of e-mail. De organisatie behoudt zich het recht om de voorstelling uit te stellen naar een andere datum of te verplaatsen naar een andere locatie. Laatkomers worden pas bij de eerste geschikte onderbreking of tijdens de pauze door het zaalpersoneel in de zaal toegelaten. Het is niet altijd mogelijk om na het vroegtijdig verlaten van de zaal, terug binnen te komen. Gelieve uw GSM uit te schakelen bij het binnengaan van de zaal. Het gebruik van de vestiaire gebeurt geheel op eigen verantwoordelijkheid. Het is absoluut verboden tijdens de voorstelling opnamen te maken, van welke aard ook. Er mag geen eten of drinken meegenomen worden in de zaal. Tickets zijn uitsluitend geldig op de dag en het uur vermeld op het ticket. Enkel tickets aangekocht in een verkooppunt erkend door de organisatie of aan de avondkassa zijn geldig. Namaak wordt gerechtelijk vervolgd.

Het feit dat Cultuurcentrum De Breughel nalaat de strikte toepassing van een van de bepalingen van deze voorwaarden te eisen, kan niet worden beschouwd als stilzwijgende afstand van de rechten waarover ze beschikt en verhindert haar niet om later de strikte naleving van die bepalingen te eisen.