do 13 september 2018

Jim Keaveny

13 sep 2018

Eerstvolgende niet uitverkochte Breughelvoorstelling:

13/09/2018: in concert - Jim Keaveny (USA)

Singer-songwriter Jim Keaveny richtte in zijn jonge jaren, met een aantal vrienden, de band The Rogues op. Het begin van een muzikale carrière, die de West-Texaan heden ten dage solo uitbouwt. Als honkvast valt Keaveny niet te bestempelen. Zijn credo: ‘De baan op, muziek maken’. Omzwervingen die hem naar Europa brachten, ... Lees meer


Ronny Janssen is in zijn vrije tijd actief vrijwilliger bij Cultuurcentrum De Breughel én fervent student fotografie. Op 16 mei legde hij onze Presentatiedag in de Breughelzaal vast op de gevoelige plaat. Het resultaat? Een mooie collectie sfeerbeelden van een erg bijzondere dag voor de Breese cultuurliefhebber en de Breughelfan: samen staan we aan de vooravond van het allerlaatste seizoen spelen, kijken, begrijpen, luisteren, genieten en napraten in de Breughelzaal. Wij publiceerden een selectie van Ronny’s werk op Facebook. Rep u naar onze virtuele foyer!

Het glas wijn moet u er zelf bij inschenken!


Maandag 11 juni is het cultuurcentrum uitzonderlijk gesloten wegens personeelsuitstap van Stad Bree. U kan ons die dag niet telefonisch bereiken maar wel per mail.

Postdatum bericht: 8|06|2018

Lees hier onze oude(re) archiefberichten!

Bekijk onze brochure online!

Nieuw! Nieuw! Nieuw! Nieuw! Nieuw! Nieuw! Nieuw! Nieuw! Nieuw! Nieuw! Nieuw! Nieuw! Nieuw! Nieuw! Nieuw! Nieuw! Nieuw! Nieuw! Nieuw! Nieuw! Nieuw! Nieuw! Nieuw! Nieuw! Nieuw! Nieuw! Nieuw! Nieuw! Nieuw! Nieuw! Nieuw! Nieuw! Nieuw! Nieuw! Nieuw! Nieuw! Nieuw! Nieuw! Nieuw! Nieuw! Nieuw! Nieuw! Nieuw! Nieuw! Nieuw! Nieuw! Nieuw! Nieuw! Nieuw! Nieuw! Nieuw! Nieuw!

Een nieuw aanbod in een nieuw jasje. Seizoen 2018-2019 staat te popelen om tussen uw vingers te glippen, door uw blik te waden of op uw trommelvliezen te trippelen.

Download onze nieuwe brochure of bekijk het aanbod onder het tabblad 'voorstellingen' op deze website.

Postdatum bericht: 18|05|2018

Lees hier onze oude(re) archiefberichten!


Laatste tickets:

Uitverkocht: (29/09/2018) Nicholas Arnst - Echt, (10/10/2018) Steven Goegebeur - De man van morgen, (02/11/2018) Hannelore Bedert - Vanaf nu doe ik alles wat ik wil, (09/05/2019) Fred Eaglesmith (CA) - in concert