za 8 december 2018

Lingier - De bruyn: piano meets mondharmonica.

Hallo, ik ben Breughelman

Wie is BREUGHELMAN? (v.?/m.?) Is hij een zij? Is zij een hij? Draagt hij make-up of draagt zij een baard? Kent u haar van ziens? … of kent u hem van het ‘over-de-tong-gaan’?

De BREUGHELMAN (o.) valt niet over één kam te scheren. Dan draagt zij eens de broek, een andere keer hij de jurk. Soms kruipt het heerschap in de pen, op een ander moment neemt de jongedame een foto of kan zelfs een kind de was doen. Breughelman kan Breughelan zijn, maar net zo goed Breughelieu, Breughelammeth, Breughelijwilliger of Breughelezoeker …

BREUGHELMAN metamorfoseert in verschillende gedaantes, zonder zich/haar te beperken tot een afgebakende leeftijd, sekse, huidskleur…. Breughelman gaat over cultuurbeleving en cultuur- rapportering, over cultuur bijwonen en cultuur organiseren, maar vooral over het communiceren hieromtrent.

BREUGHELMAN maakt u vanaf 2015-2016 deelgenoot van een flinke portie cultuur en beperkt zich/haar niet tot het eigen Breese Breughelaanbod. Breughelman rijdt met de wagen en met de fiets, maar wandelt net zo makkelijk naar culturele activiteiten in het Vlaamse cultuurhuizen en in het buitenland. Breughelman maakt u deelgenoot van zijn/haar belevenissen en brengt verslag uit hier op de website, op facebook, op papier, maar zo-nu-en-dan ook mondeling.

BRE
UGHELMAN is even divers als de wereldbevolking, maar tegelijkertijd uw evenbeeld.

► ►►  Wordt vriend van Breughelman op Facebook:

Wil u iets vragen aan Breughelman of heeft u nood aan zijn goede raad? Heeft u culturele tips of wil u een ervaring met hem delen? Laat hier een berichtje achter en Breughelman voorziet u van een antwoord.

Schepers geert [02/10/2016 16:07:23]: Wij willen graag 4 tickets bestellen voor de voorstelling van sioen op 18 februari 2017 . En als het kan naast mekaar . Alvast bedankt .

Uw naam:*
Uw email:
Uw boodschap:*
Validatie-test?CAPTCHA
(*) Verplicht in te vullen