Exposities

Ook voor tentoonstellingen kan u terecht in Cultuurcentrum De Breughel. In de kapel van het Pensionaat, gelegen achter het Ontmoetingscentrum, presenteren hoofdzakelijk amateurkunstenaars en semi-professionelen hun werk gedurende 2 à 3 weekenden. De kunstdisciplines, materialen en thema’s die aan bod komen zijn zeer uiteenlopend.

Deze webpagina wordt regelmatig uitgebreid met nieuwe tentoonstellingen, inhoudelijke informatie, foto’s, concrete data en openingsuren per expositie. Met andere woorden: u herhaalt uw website-bezoek best regelmatig om up-to-date te blijven! Niet zo computerachtig? Geen probleem, ook in het stadsmagazine van Bree krijgt u maandelijks een overzicht van de geplande exposities. Het Pensionaat bereikt u via de doorgang aan de Grauwe Torenwal, ter hoogte van het Stadsplein.

In seizoen 2017-2018 stellen tentoon:

Interesse om zelf tentoon te stellen? 

Schuilt er een Van Gogh in u? Heet vader Piet, uw genendonor, met zijn familienaam Mondriaan? Waarom exposeert u dan zelf niet een keertje? U bent meer dan welkom in Cultuurcentrum De Breughel. We zijn steeds op zoek naar geëngageerde kunstenaars die hun werk willen tentoonstellen in de kapel van het Pensionaat. Bent u schilder, beeldhouwer, juweelontwerper, fotograaf of installatiekunstenaar? Zit u in een kunstgroep? Toon dan uw artistieke talenten aan de Breese regio! Vraag vrijblijvend meer informatie over onze voorwaarden.