wo 31 oktober 2018

Circustheater van de bovenste plank! Compagnie Sacékripa uit Frankrijk. Geschikt vanaf 8 jaar.

Exposities

Ook voor tentoonstellingen kan u terecht in Cultuurcentrum De Breughel. In de kapel van het Pensionaat, gelegen achter het Ontmoetingscentrum, presenteren hoofdzakelijk amateurkunstenaars en semi-professionelen hun werk gedurende 2 à 3 weekenden. De kunstdisciplines, materialen en thema’s die aan bod komen zijn zeer uiteenlopend.

Deze webpagina wordt regelmatig uitgebreid met nieuwe tentoonstellingen, inhoudelijke informatie, foto’s, concrete data en openingsuren per expositie. Met andere woorden: u herhaalt uw website-bezoek best regelmatig om up-to-date te blijven! Niet zo computerachtig? Geen probleem, ook in het stadsmagazine van Bree - Klets! - krijgt u maandelijks een overzicht van de geplande exposities. Het Pensionaat bereikt u via de doorgang aan de Grauwe Torenwal, ter hoogte van het Stadsplein.

Interesse om zelf tentoon te stellen? 

Schuilt er een Van Gogh in u? Heet vader Piet, uw genendonor, met zijn familienaam Mondriaan? Waarom exposeert u dan zelf niet een keertje? U bent meer dan welkom in Cultuurcentrum De Breughel. We zijn steeds op zoek naar geëngageerde kunstenaars die hun werk willen tentoonstellen in de kapel van het Pensionaat. Bent u schilder, beeldhouwer, juweelontwerper, fotograaf of installatiekunstenaar? Zit u in een kunstgroep? Toon dan uw artistieke talenten aan de Breese regio! Vraag vrijblijvend meer informatie over onze voorwaarden.