wo 31 oktober 2018

Circustheater van de bovenste plank! Compagnie Sacékripa uit Frankrijk. Geschikt vanaf 8 jaar.

De Breughel Interactief

Cultuurcentrum De Breughel wil een cultuurcentrum van, voor en door haar gebruikers zijn. Aan cultuur participeren dient een totaalbeleving te zijn die hand in hand gaat met samen-zijn en samen-leven. We kiezen ervoor niet enkel te gaan voor het aanbod an sich, maar focussen op de totaalbeleving. Een drankje, een babbel, een ontmoeting,... Cultuurcentrum De Breughel wil een plek zijn om thuis te komen.

De gedachte 'we gaan er samen voor' willen we graag doortrekken op onze website. Meer bepaald in deze dynamische sectie waar we een communictiestroom naar, maar meer nog van, onze gebruikers willen uitbouwen. Uiteraard denken we hier in eerste instantie aan diverse sociale media-toepassingen (facebook, twitter, youtube,...). Hier stopt het echter niet: gebruikersinteractie wordt ook gestimuleerd door polls, wedstrijden, foto's van onze huisfotograaf, interviews en verslaggeving van onze cultuurschrijvers (Breughelbezoekers die hun mening over voorstellingen neerschrijven).

Uw bijdrage is ook steeds meer dan welkom. Heeft u een foto, een anekdote, een tip, een voorstel, of gewoonweg nood aan interactie met ons? Go for it en stuur ons een mailtje of deel uw mening met iedereen op ons prikbord.