wo 31 oktober 2018

Circustheater van de bovenste plank! Compagnie Sacékripa uit Frankrijk. Geschikt vanaf 8 jaar.

Archief

Hier vindt u een archief van nieuwsberichten en mededelingen op de homepage. Wenst u steeds op de hoogte te blijven van het heet-van-de-naald-Breughel-nieuws? Abonneer u dan op onze RSS-feed.   Voor de echte Breughelliefhebber: vergeet ook niet onze twitter- en facebookarchieven te raadplegen!

Na zijn succesvolle passage op de presentatiedag in 2015 keert publiekslieveling 'Elastic' - het burleske typetje met Italiaans accent - terug naar de Breughelzaal. Op zaterdag 22 oktober (19.00 uur) presenteert hij zijn nieuwste creatie 'Momento!', een voorstelling voor jong, iets minder jong en ver van jong, die afgelopen zomer uitgebreid speelde op het Festival van Avignon.

In deze visuele show wordt de charmante mime-clown onderworpen aan een reeks testen. Banale situaties ontaarden al vlug in een absurd en komisch avontuur en vormen de ideale speeltuin voor zijn vaardigheden en fantasie.

Elastic, artiestennaam van Luikenaar Stéphane Delvaux, is een grootmeester in visuele humor en clownerie.  Wie hem eerder aan het werk zag ('Artisto' in 2014) weet dat deze multidisciplinaire artiest garant staat voor een grappige en ontroerende show voor jong en oud. Zijn ontwapenende lichaamstaal, de energie en het enthousiasme waarmee hij (het publiek be-) speelt, laten niemand onberoerd!