do 27 september 2018

Amanda Anne Platt & The Honeycutters USA

Archief

Hier vindt u een archief van nieuwsberichten en mededelingen op de homepage. Wenst u steeds op de hoogte te blijven van het heet-van-de-naald-Breughel-nieuws? Abonneer u dan op onze RSS-feed.   Voor de echte Breughelliefhebber: vergeet ook niet onze twitter- en facebookarchieven te raadplegen!

Cultuur beleef je het hele jaar door. Toch is september voor heel wat cultuurhuizen, waaronder cultuurcentrum De Breughel, de start van een sprankelend nieuw jaar. Sommigen openen zelfs met een knallend feest. Bij ons gebeurt dit zelfs tweemaal. Een eerste maal, samen met onze collega-vrijetijdsdiensten, op 10 september tijdens de 2de editie van Startival en een tweede keer solo op 17 september met de voorstelling "Life is ..." van Matthias Romir. Ben jij er bij? Instagram of tweet je belevenis met hashtag #cultuustart2016!

 

WIN WIN WIN !

Sharing is caring en dat verdient een prijs!

Plaats bij jouw foto de hashtags #cultuurstart2016 ÉN #wedstrijdVVC en maak kans op smartphone fotografie accessoires en het boek Iedereen Smartphonefotograaf van Vicky Bogaert. Vergeet er de actievoorwaarden niet op na te kijken! De wedstrijd loopt van 9/09/2016 t.e.m. 23/10/2016.