wo 31 oktober 2018

Circustheater van de bovenste plank! Compagnie Sacékripa uit Frankrijk. Geschikt vanaf 8 jaar.

Archief

Hier vindt u een archief van nieuwsberichten en mededelingen op de homepage. Wenst u steeds op de hoogte te blijven van het heet-van-de-naald-Breughel-nieuws? Abonneer u dan op onze RSS-feed.   Voor de echte Breughelliefhebber: vergeet ook niet onze twitter- en facebookarchieven te raadplegen!

Beste Breughelliefhebbers,

Het is zo ver: de nieuwe seizoenbrochure 2016-2017 is gelanceerd en breekt bijna uit zijn voegen - euhm, uit zijn lijmvouwen - van enthousiasme. Met trots presenteert het Breughelteam u een verse bundeling podiumpatserij, een fijne selectie theater-, muziek- en humorvoorstellingen die met de grootste zorg werden uitgekozen en resulteerden in 10 mooie conceptabonnementen: de Humorfabriek, het Kluchtenluik, En Scène, Zolderdames, Wolkenkrabbers, Streekproducten, Geallieerden en Bevrijden, Grijs & Wijs, GoedGEZINd en Mozart Enzo.

Daarnaast zijn er nog losse voorstellingen (niet in een conceptabonnement), zoals Bent Van Looy, Dana Winner, De Held en vele anderen. U vindt ze in onze agenda. Tot slot zijn er de expo's, vormingen, cultuur- en opera-uitstappen om aan bijna al uw culturele behoeften te voldoen.

Oordeel vooral zelf. Struin door onze website, bekijk onze brochure online of vraag een papieren exemplaar aan. Wij sturen u er met veel plezier een toe!

Wil u tickets bestellen, dan kan dat eenvoudigweg langs deze weg. Maar ook per telefoon (089 84 85 65) of live aan onze ticketbalie staan we u graag met raad en daad bij. Wij maken het onderscheid tussen conceptabonnenmenten (bv. een Humorfabriek), een 5+ abonnement (u kiest 5 voorstellingen per persoon en geniet van een korting) of losse tickets. Alle info over onze voorwaarden en de manier van bestellen vindt u in onze brochure of hier.

Maar onhoud vooral: ook in 2016-2017 is Cultuurcentrum De Breughel het gras aan de andere kant van de heuvel. Heel graag tot binnenkort!

Het Breughelteam