wo 31 oktober 2018

Circustheater van de bovenste plank! Compagnie Sacékripa uit Frankrijk. Geschikt vanaf 8 jaar.

Archief

Hier vindt u een archief van nieuwsberichten en mededelingen op de homepage. Wenst u steeds op de hoogte te blijven van het heet-van-de-naald-Breughel-nieuws? Abonneer u dan op onze RSS-feed.   Voor de echte Breughelliefhebber: vergeet ook niet onze twitter- en facebookarchieven te raadplegen!

Speel een actieve rol op onze seizoensstarter. Bezoek de activiteiten van ons startival, leg uw beleving van het gebeuren vast op de gevoelige Instagram-plaat en deel met het wereld-wijde-web via #startival en #cultuurstart2015 (www.debreughel.be/startival).

Ready. Set. Go. Op 26 september schiet cultuurseizoen 2015-2016 uit de startblokken. Onder het mom van ‘hoe meer zielen, hoe meer vreugde’ worden de andere niet-culturele-vrije-tijdsdiensten voor het eerst bij dit gebeuren betrokken. De opening van het cultuurseizoen wordt als het ware de opening van het volledige vrije-tijds-seizoen. Op verschillende locaties in en rond het stadscentrum laten we u genieten van straattheater en animatie! Een gratis op-warmertje voor het vers aan te breken vrijetijdsseizoen. Althans tot 20.00 u. Hierna zakken we af naar cinema Walkino waar u voor de luttele som van € 3,00 kan genieten van het cinegrafische pareltje Café Derby (inclusief drankje en hapje). Let op: deelname aan de film vereist voorafgaand inschrijven via cultuur@bree.be – 089 84 85 65.

Het Startival-programma vindt u terug op www.startival.be.

Postdatum bericht: 21|09|2015