wo 31 oktober 2018

Circustheater van de bovenste plank! Compagnie Sacékripa uit Frankrijk. Geschikt vanaf 8 jaar.

Archief

Hier vindt u een archief van nieuwsberichten en mededelingen op de homepage. Wenst u steeds op de hoogte te blijven van het heet-van-de-naald-Breughel-nieuws? Abonneer u dan op onze RSS-feed.   Voor de echte Breughelliefhebber: vergeet ook niet onze twitter- en facebookarchieven te raadplegen!

Ladies and Gentlemen,

This is your captain speaking! De zomer loopt stilaan op z’n eind. Binnenkort maken we komaf met dat verschrikkelijke prachtige weer en die vermoeiend zalige verlofperiode. Nog even volhouden is de boodschap. Weldra worden we (u en wij) uit ons lijden verlost en kunnen we terug van Breughelvoorstellingen genieten want … de Breugheljet is ready for takeoff en zal, met een korte tussenlanding op 17 september (Shannon Lyon in ‘De Wolken’), voor het eerst landen op 26 september om 20.15 u voor de officiële start van het nieuwe Breughelseizoen.

Fasten dus your seatbelts want u weet wat u te wachten staat: onze stewards en hostessen voorzien u van een natje en een droogje, alvorens filmkenner en Kapitein van Cinema Walkino, Alexander Kasim, u én ons verrast met een uitmuntende, recente, betere film, speciaal geselecteerd voor de Breughelpassagiers. We kunnen hierover nog geen tipje van de sluier lichten, want laatstgenoemde cinefiel vliegt in stealth-modus onder onze radar door totdat hij een prachtfilm, het Breughelpubliek waardig, gevonden heeft.   

Geen economy class of business class. Walkino biedt plaats aan 194 passagiers en allemaal first class.  Boek tijdig uw tickets (ze kosten maar 3 euro in voorverkoop) en vergeet ze niet in uw handbagage te steken alvorens u naar de incheck-balie te begeven op de dag zelf.