wo 31 oktober 2018

Circustheater van de bovenste plank! Compagnie Sacékripa uit Frankrijk. Geschikt vanaf 8 jaar.

Archief

Hier vindt u een archief van nieuwsberichten en mededelingen op de homepage. Wenst u steeds op de hoogte te blijven van het heet-van-de-naald-Breughel-nieuws? Abonneer u dan op onze RSS-feed.   Voor de echte Breughelliefhebber: vergeet ook niet onze twitter- en facebookarchieven te raadplegen!

Beste passant(e) van de cultuurcentrum De Breughel-webstek,

We schrijven 16 april 2015. Cultuurseizoen 2014-2015 staat op zijn laatste benen. Met nog slechts één avondvoorstelling, één schoolvoorstelling, één uitstap, een tweetal expo’s en een aantal receptieve activiteiten in het verschiet wordt er momenteel binnen de Breughelrangen voornamelijk gefocust op seizoen 2015-2016. Het seizoen waarvan we nu al durven beweren dat het ‘het nieuwe te overtreffen seizoen’ wordt.

Alvorens afscheid te nemen van seizoen 2014-2015 willen we onze bezoekers van harte bedanken voor hun aanwezigheid de afgelopen 7 maanden! Als blijk van dankbaarheid hebben we voor 2015-2016 de lat nog hoger gelegd, en deden we ons stinkende uiterste best om speciaal voor jullie een superseizoen in elkaar te knutselen.

Op 20 mei wordt op onze jaarlijkse presentatiedag ons aanbod voor seizoen 2015-2016 bekend gemaakt, dit met de mogelijkheid tot het aanschaffen van tickets. Voor alle geïnteresseerden die niet aanwezig kunnen zijn op dit uitverkochte evenement wordt het aanbod bekend gemaakt op donderdag 21 mei via onze seizoensbrochure en deze website. Degenen die tóch graag een presentatie van het aanbod willen, kunnen op eenvoudig verzoek een presentatie aan huis vragen. U zorgt voor minstens tien vrienden of familieleden in uw huis, en wij komen het aanbod presenteren in uw eigen living. Voor mensen die geen vrienden hebben en/of hun familie niet goed kunnen uitstaan is er nog de optie: date met een programmator. Wederom op eenvoudig verzoek. U maakt een afspraak om gezellig een koffie te gaan drinken en ondertussen helpt de programmator u met uw keuze van voorstellingen.

In de aanloop naar het nieuwe seizoen wordt er ook een beetje gesleuteld aan onze website. Gezien we niet bepaald fan zijn van dubbel werk doen we dit ‘live’. Dit betekent dat onze site een tijdje slechts ‘beperkt’ toegankelijk is. Wat houdt dit in? Het Breughelteam gaat het nieuwe aanbod ingeven ‘in de backend’ zodat het aanbod van een schitterend 2015-2016 op 21 mei door middel van hopen eentjes en nulletjes op uw computerscherm verschijnt. Om dit te klaar te spelen zullen de voorstellingen van seizoen 2014-2015 met mondjesmaat van de site verdwijnen. Dit zal mogelijkerwijs voor enkele ongemakken zorgen, maar niet getreurd, iets verder in dit bericht staat een link om de seizoensbrochure 2014-2015 als PDF down te loaden!

Genoeg geïnformeerd, er is werk aan de winkel! Ingavewerk! Hop, we beginnen eraan! Ah ja, dit seizoen hopen we u nog te mogen begroeten op de volgende voorstellingen:

Voor we het vergeten: indien u een nieuwe brochure wil ontvangen dan kan dit via deze link. Het oude (doch nog niet geheel versleten) exemplaar kan u hier downloaden.

Met vriendelijke groeten en hopelijk tot heel snel,

Het Breughelteam!

Postdatum bericht: 16|04|2015