wo 31 oktober 2018

Circustheater van de bovenste plank! Compagnie Sacékripa uit Frankrijk. Geschikt vanaf 8 jaar.

Archief

Hier vindt u een archief van nieuwsberichten en mededelingen op de homepage. Wenst u steeds op de hoogte te blijven van het heet-van-de-naald-Breughel-nieuws? Abonneer u dan op onze RSS-feed.   Voor de echte Breughelliefhebber: vergeet ook niet onze twitter- en facebookarchieven te raadplegen!

Nu cultuurseizoen 2014-2015 het grootste deel achter zich laat liggen (maar toch nog heel wat moois in het vooruitzicht heeft) wordt de programmering voor seizoen 2015-2016 stilaan afgerond.

Zoals de traditie het wil wordt onze uitgebreide seizoensbrochure einde mei huis-aan-huis bedeeld in Bree (en deelgemeenten) en moeten de directe buurgemeenten het stellen met onze seizoenskalender (een niet minderwaardig collectorsitem). Voor alle Breughelfans die niet op Brees grondgebied wonen en toch de volledige brochure wensen te ontvangen doen we een effort (omdat we u graag zien) en verzenden we u onze uitgebreide papieren seizoensbrochure (einde mei) met veel liefde .... Voor alle gewilligen: vraag onze brochure aan via deze link ... en .... een hoop toekomstig cultuurplezier will be yours.

Postdatum bericht: 12|03|2015