do 27 september 2018

Amanda Anne Platt & The Honeycutters USA

Archief

Hier vindt u een archief van nieuwsberichten en mededelingen op de homepage. Wenst u steeds op de hoogte te blijven van het heet-van-de-naald-Breughel-nieuws? Abonneer u dan op onze RSS-feed.   Voor de echte Breughelliefhebber: vergeet ook niet onze twitter- en facebookarchieven te raadplegen!

Kan u voor de betere familievoorstelling in Bree terecht in cultuurcentrum De Breughel? Is de Paus katholiek? De vraag zou als volgt gesteld moeten worden: 'Kan u voor de betere familievoorstelling in Bree enkel terecht in cultuurcentrum De Breughel?' Het antwoord op deze vraag: 'neen' want op zaterdag 14 maart 2015 om 15.00 u speelt Frank Cools om 15.00 u geheel gratis (voor de snelle inschrijvers toch) zijn voorstelling 'En nu serieus'.

Helemaal in het thema van de Jeugdboekenweek 2015 duikt Frank in grappige teksten van grote jeugdauteurs zoals Annie M.G. Schmidt, Toon Tellegen, Joke Van Leeuwen, Roald Dahl, ... Hij speelt ukulele, zingt en vertelt met het grootste plezier, ...  En nu serieus! Niet om te lachen dus! Vooral niet! ;-)

Een geweldige voorstelling om samen met uw (klein)kinderen te beleven! Inschrijven kan hier en is verplicht!

Frank wie? Frank Cools in enkele fragmenten:

Een beetje bibliotheek, een beetje theater, maar een massa plezier voor iedereen ouder dan 7!

Postdatum bericht: 05|03|2015