do 27 september 2018

Amanda Anne Platt & The Honeycutters USA

Archief

Hier vindt u een archief van nieuwsberichten en mededelingen op de homepage. Wenst u steeds op de hoogte te blijven van het heet-van-de-naald-Breughel-nieuws? Abonneer u dan op onze RSS-feed.   Voor de echte Breughelliefhebber: vergeet ook niet onze twitter- en facebookarchieven te raadplegen!

Nele Bauwens, u allen bekend van allerlei kunst- en vliegwerk (Zingelong, Jukebox, …) beschikt over een behoorlijke portie zelfkennis. Zo weet ze bijvoorbeeld dat er aan haar gehoor weinig schort. Haar luisterzin daarentegen is slechts in mindere mate ontwikkeld. In die mindere mate zelfs dat ze er een theatersolo over schreef. Resultaat: een dampende cabaretvoorstelling genaamd (en hoe kan het anders) 'Ik moet beter luisteren'.

Op 6 maart zet Nele haar spreekwoordelijke tent en haar letterlijk orgeltje op in De Wolken (parketzaal). Niettegenstaande een zeer mooie verkoop zijn er nog enkele plekjes vrij! Aarzel dus niet om nog snel een ticket in de wacht te slepen!

Wij hebben er zin in, Nele al niet veel minder … getuige hiervan is het filmpje dat ze speciaal voor ons opnam om ook die laatste plekjes van een warme ko… euh… achterwerk te voorzien. Aanschouw het (filmpje) nu en de voorstelling op 6 maart in De Wolken! Voor we het vergeten: Nele haar luisterontoereikendheid wordt  ook in het filmpje gedemonstreerd. Daarom: vervang het woord 'zoldertheater' in het clipje door 'De Wolken'. We hadden het haar nochtans gezegd!

Postdatum bericht: 10|02|2015