wo 31 oktober 2018

Circustheater van de bovenste plank! Compagnie Sacékripa uit Frankrijk. Geschikt vanaf 8 jaar.

Archief

Hier vindt u een archief van nieuwsberichten en mededelingen op de homepage. Wenst u steeds op de hoogte te blijven van het heet-van-de-naald-Breughel-nieuws? Abonneer u dan op onze RSS-feed.   Voor de echte Breughelliefhebber: vergeet ook niet onze twitter- en facebookarchieven te raadplegen!

"Haast en spoed is zelden goed" moet Maaike Ouboter gedacht hebben toen ze haar volledige theatertour voor seizoen 2014-2015 annuleerde. Haar nieuwe CD laat langer op zich wachten dan verwacht ... en dat doet alle theaterdata sneuvelen. Alsook 21 februari, oftewel onze Maaike-datum.

Echter geen getreur ... er werd reeds een nieuwe datum geprikt, namelijk vrijdag 6 november 2015. Ook voor dit speelmoment wordt er opnieuw beroep gedaan op Stoomboot als voorprogramma. Met andere woorden: buiten de datum verandert er niets ...

Ticketeigenaars worden spoedig, per brief, bericht over dit voorval. De bestaande tickets blijven geldig voor het nieuwe speelmoment of kunnen (wat wij dan wel zouden betreuren - want we hebben u graag) terug ingeruild worden tot 27/02/2015 tegen het ticketbedrag.

Lees onderstaand bericht van het management met betrekking tot de annulering:

We hebben beslist om de tour van Maaike te verplaatsen. Dit in verband met de vertraging in de album opnames, een vertraging die wij helaas ook niet hebben kunnen voorzien en welke wij betreuren, maar de realiteit is helaas niet anders. Het betreft een artistiek proces en dit laat zich helaas niet leiden door deadlines. In overleg met L&S Agency is gezamenlijk besloten om de gehele tour op te schuiven naar het najaar met uitzondering van de twee volwaardige double bill shows. Uiteraard kunnen de eventuele reeds geplande support acts mee verschoven worden als hun eigen agenda dit ook toelaat.

Concreet betekent dit dat de planning is om de tour plaats te laten vinden in oktober en november, aansluitend op de theatertour in Nederland. Dit biedt de ruimte voor alle theaters om de juiste promotie rondom het optreden in te kunnen zetten. Maaike zal dan ook beschikbaar zijn voor (telefonische) interviews voor regionale media. In overleg kunnen er diverse promotionele acties opgezet worden. En uiteraard zal de tour daar waar mogelijk ook meegenomen worden in de communicatie uitingen rondom de single en albumrelease die eraan zit te komen De verwachting is dat een eerste track in februari uit zal komen, een eerste officiële single rond maart en het album rond april / mei.

We zouden de verplaatsing graag naar buiten communiceren als er een nieuwe datum is vastgesteld. Indien mogelijk zouden we dan ook graag deze week een nieuwe datum voor het optreden overeenkomen. Dan kunnen we volgende week een bericht opstellen om aan de fans bekend te maken dat de tour verplaatst wordt.

Met vriendelijke groet, kind regards,

FRIENDLY FIRE
*********

Postdatum bericht: 26|01|2014