wo 31 oktober 2018

Circustheater van de bovenste plank! Compagnie Sacékripa uit Frankrijk. Geschikt vanaf 8 jaar.

Archief

Hier vindt u een archief van nieuwsberichten en mededelingen op de homepage. Wenst u steeds op de hoogte te blijven van het heet-van-de-naald-Breughel-nieuws? Abonneer u dan op onze RSS-feed.   Voor de echte Breughelliefhebber: vergeet ook niet onze twitter- en facebookarchieven te raadplegen!

UPDATE aan alle ecologen en lachebekken: de vervangdatum voor 'Ecodiva' van Veerle Malschaert is bekend! Nieuwe afspraak: woensdag 4 maart 2015. Uw ticket van 12 november 2014 blijft geldig. Tickethouders die belet zijn op de nieuwe datum kunnen hun ticket inruilen in het Ontmoetingscentrum.

BERICHT aan alle tickethouders van de voorstelling 'Ecodiva' (Veerle Malschaert) ... Normaliter zou u gisteren hebben genoten van een avondje topcomedy. Helaas stak het fleuris, een bronchitis, een gescheurde achillespees of een pijnlijk trekkend hielspoor hier een stokje voor. Doch niet getreurd. Momenteel zijn wij in volle onderhandeling met de mogelijks besmettelijke partij om een vervangdatum te prikken. Kwestie van op een later tijdstip uw ecologisch bewustzijn toch nog aan te zwengelen. We houden jullie informed.

Postdatum bericht: 14|11|2014