wo 31 oktober 2018

Circustheater van de bovenste plank! Compagnie Sacékripa uit Frankrijk. Geschikt vanaf 8 jaar.

Archief

Hier vindt u een archief van nieuwsberichten en mededelingen op de homepage. Wenst u steeds op de hoogte te blijven van het heet-van-de-naald-Breughel-nieuws? Abonneer u dan op onze RSS-feed.   Voor de echte Breughelliefhebber: vergeet ook niet onze twitter- en facebookarchieven te raadplegen!

Beste Humorliefhebbers, 

Uw mening telt!

Op heel regelmatige basis krijgen wij, personeelsleden van CC De Breughel, suggesties vanuit ons publiek aangereikt, meestal onder een van onderstaande vormen: 

'Wanneer komt persoon x nog eens naar de Breughelzaal?'

'Willen jullie persoon y niet eens boeken?'

'Waarom heeft persoon z nog nooit op de Breese planken gestaan?'.

Wij vinden deze suggesties heel waardevol, want tenslotte proberen we jullie, seizoen na seizoen, een attractief en kwaliteitsvol programma aan te bieden, en zijn we zelf pas tevreden als ons publiek tevreden is.

Vandaar dat wij, op 5 februari 2014, bij de voorstelling van Steven Mahieu in de Breughelzaal, u zullen laten stemmen op een 5-tal comedians: élke bezoeker krijgt die woensdag een stickertje en kan dat stickertje plakken op de affiche van zijn/haar keuze. Op het einde van de avond, als iedereen zijn stem heeft uitgebracht, wordt geteld welke comedian het meeste stickers mocht ontvangen op zijn/haar affiche. Deze comedian zal volgend seizoen effectief deel uitmaken van de Humorfabriek. Wij hebben deze 5 comedians reeds 'in optie' geboekt en U, ja U, bepaalt welke optie gelicht wordt en welke opties komen te vervallen. Namen verklappen doen we nog niet, dat blijft een verrassing voor woensdag.

Voelt u zich gediscrimineerd? Wilt u ook komen stemmen? Kom dan naar de voorstelling van Steven Mahieu. Er zijn nog tickets... 

Het Breughelteam. 

Postdatum bericht: 01|02|2014