wo 31 oktober 2018

Circustheater van de bovenste plank! Compagnie Sacékripa uit Frankrijk. Geschikt vanaf 8 jaar.

Archief

Hier vindt u een archief van nieuwsberichten en mededelingen op de homepage. Wenst u steeds op de hoogte te blijven van het heet-van-de-naald-Breughel-nieuws? Abonneer u dan op onze RSS-feed.   Voor de echte Breughelliefhebber: vergeet ook niet onze twitter- en facebookarchieven te raadplegen!

Zin in een cultuurbad tijdens het langste weekend van dit najaar? De Breese culturele diensten toveren, samen met een aantal partners, 24 uur om in 25 uur cultuur. Kom gratis of tegen uitverkoopprijzen mee genieten van een zeer divers cultuuraanbod.

Volg het volledige traject of pik er enkele pareltjes uit ... de keuze is aan u! Het cultuurcentrum trakteert u tegen gunsttarief op de volgende voorstellingen: Florian Brooks (Suitable) en Cirque Circulaire (Working Class) en gratis op het Daniel Daemen Quartet, Pétillant'Semble en een lezing van An Olaerts.

Het volledige programma vindt u op deze site terug. Kijk bij 'programma zaterdag' en 'programma zondag' voor een chronologisch overzicht per dag. Voor meer informatie over de voorstellingen kan u in het programma klikken op de voorstelling of kijken bij 'voorstellingen'.

Info, tickets en inschrijving: 089 84 85 65 of per mail naar cultuur@bree.be

Postdatum bericht: 20|10|2013