wo 31 oktober 2018

Circustheater van de bovenste plank! Compagnie Sacékripa uit Frankrijk. Geschikt vanaf 8 jaar.

Archief

Hier vindt u een archief van nieuwsberichten en mededelingen op de homepage. Wenst u steeds op de hoogte te blijven van het heet-van-de-naald-Breughel-nieuws? Abonneer u dan op onze RSS-feed.   Voor de echte Breughelliefhebber: vergeet ook niet onze twitter- en facebookarchieven te raadplegen!

Was u in de ban van 'The Borgias' op 2BE? Kom dan aanstaande vrijdag genieten van het 'Het Geslacht Borgia' in de Breese place 2 be! Theatergroep Nunc presenteert met Homo Fatale het tweede deel van de "Het geslacht Borgia"-trilogie. Het eerste deel "Homo Carnale", ondertussen al daterend van 2008, gemist? Niet getreurd. Homo Fatale is zo opgebouwd dat er geen voorkennis vereist is. Tip van het Breughelteam: Komen kijken!

Extraatje: Na de voorstelling wordt er een nabespreking (onder leiding van Dries Vanhegen (Rodrigo Borgia)) georganiseerd.

Voor we het vergeten ... het is niet enkel Borgia wat de klok slaat. We verwelkomen u deze week ook graag voor ons Geallieerdenconcert van Greg Trooper en voor onze wervelende familievoorstelling Pietje Puk en het pannenkoekenspook.

Postdatum bericht: 13|10|2013