wo 31 oktober 2018

Circustheater van de bovenste plank! Compagnie Sacékripa uit Frankrijk. Geschikt vanaf 8 jaar.

Archief

Hier vindt u een archief van nieuwsberichten en mededelingen op de homepage. Wenst u steeds op de hoogte te blijven van het heet-van-de-naald-Breughel-nieuws? Abonneer u dan op onze RSS-feed.   Voor de echte Breughelliefhebber: vergeet ook niet onze twitter- en facebookarchieven te raadplegen!

Het Nostradamus-gehalte van cultuurcentrum De Breughel werd weeral eens bewezen!  Nu pas dagen Lisa Smolders, Sarah Bettens en Frank Vander linden u uit om uit de kast te komen als singer-songwriter ... dit  terwijl cultuurcentrum De Breughel the-next-born-hype al enkele jaren voor was met concepten als 'Zolderdames', 'De Heerschappij' en 'De Geallieerden' .

In 2013-2014 is dit niet anders ... en schotelen wij u opnieuw heel wat intieme pareltjes voor ... Nu het concert van 'The Sons Of Navaronne (Lagossa, 3 oktober 2013 - 20.15 u) zo goed als uitverkocht is, vestigen we uw aandacht graag op een concert dat u niet wil, noch mag missen! Greg Trooper (NY) - Cultuurcentrum De Breughel (Parketzaal 'in de Wolken') - 16 oktober 2013 - 20.15 u! Tickets & info: cultuur@bree.be - 089 84 85 65. 'Komen'! ... of zoals de rock 'n roller het zou zeggen: Be there or be square ...

Postdatum bericht: 01|10|2013