vr 23 februari 2018

Stoomboot

Word een nog betere versie van jezelf met Vormingplus Limburg!

Cultuurcentrum De Breughel presenteert een brede waaier aan vormingsactiviteiten. Voor seizoen 2017-2018 staan tal van vormingen op het programma die uw creativiteit, handigheid en lichamelijk of geestelijk welzijn stimuleren. In enkele sessies leert u op actieve wijze uw blik verruimen, uw ervaring verrijken, uw vaardigheden aanscherpen en uw goesting vergroten.

Locatie van de vormingen
Het merendeel van de vormingen gaan door in de lokalen van Cultuurcentrum De Breughel (Ontmoetingscentrum), Kloosterstraat 13 in Bree. De overige vormingen vinden plaats in de bibliotheek. De exacte locatie staat steeds onderaan iedere vorming vermeld.

Tarieven
Vormingplus hanteert twee tarieven: het standaardtarief en het sociaal tarief. Is de standaardprijs te hoog voor u, en hebt u een beperkt budget als werkzoekende, student of hebt u recht op de verhoogde tegemoetkoming bij ziektekosten? Dan betaalt u het sociaal tarief. Hiervoor kan Vormingplus bewijsstukken opvragen.

Inschrijven
De inschrijvingsmodaliteiten vindt u terug onderaan bij elke vorming. Inschrijven kan enkel bij Vormingplus. U kan hier online inschrijven of telefonisch bij Vormingplus Limburg op 011 56 01 00. Houd hiervoor de code bij de hand die u onderaan iedere cursus vindt.
Voor sommige vormingen kan enkel ingeschreven worden via de website van de bibliotheek van Bree.
 
Vormingsprogramma najaar 2017:

Vormingsprogramma voorjaar 2018: