wo 31 oktober 2018

Circustheater van de bovenste plank! Compagnie Sacékripa uit Frankrijk. Geschikt vanaf 8 jaar.

Humorfabriek

Niet weinig fier zijn we op onze ‘Humorfabriek’. Het humor-abonnement dat onze werking jaren geleden op de kaart zette, en nog steeds één van onze succesformules is! We hebben er onnoemelijk veel aan te danken! In 2018-2019 met één voorstelling extra, omdat er in de eindselectie meer koren dan kaf overbleef. Omdat kiezen verliezen is. En we nu eenmaal niet tegen ons verlies kunnen. 

Wegens het grote succes van de formule wordt de verkoop van losse voorstellingen uit de Humorfabriek, ten voordele van de abonnementsverkoop uitgesteld tot 2 juli 2018.

Abonnementsprijs: € 90,00 ipv € 132,00 in losse verkoop

Werkwijze reservatie

► HUMORABONNEMENTEN

  • De humoravonden bij De Breughel zijn uw favoriete momenten van 'vermaak en ontspanning na de arbeid'?
  • U bent een humorfan van het eerste uur en vertrouwt op de doordachte en gedurfde programmering van Cultuurcentrum De Breughel?
  • U bent liefhebber van het lach-grage genre en staat ervoor open af en toe nieuwe horizonten te verkennen, maar u beroept zich hiervoor graag op de expertise van 'iemand die er wat van kent'?

Dan bent u de ideale persoon voor een humorfabriek-abonnement! Tot 2 juli 2018 krijgen aanvragen voor humorabonnementen voorrang. Zo heeft u als abonnementshouder bij elke humorvoorstelling dezelfde zitplaats, en bent u mogelijke uitverkochte voorstellingen te snel af.*

► 5+ ABONNEMENT

  • U kan zich geen zes avonden vrij maken en wil niet de helft van uw humorabonnement onbenut laten of wegschenken?
  • U wil geen volledig abonnement kopen en bent geïnteresseerd in minimaal vijf humorvoorstellingen (per persoon) OF in vijf voorstellingen uit het volledige aanbod (per persoon), waaronder één of meerdere humorvoorstellingen?

Dan raden we u aan te opteren voor het kwantitatieve 5+abonnement (info en voorwaarden: klik hier). Tot 2 juli 2017 kan u daarmee wél al losse humortickets bestellen, op voorwaarde dat ze onderdeel uitmaken van zo'n 5+ abonnement. Deze formule krijgt voorrang op de losse bestellingen, maar komt op de tweede plaats voor wat betreft abonnementen. Daardoor worden deze tickets vóór 2 juli enkel geplaatst op rijen O, P, Q en R op het balkon, zolang de voorraad strekt. Na 2 juli kunnen humorvoorstellingen aan het 5+tarief ook op andere open stoeltjes in de zaal geplaatst worden, indien voorradig.

LOSSE TICKETS

  • U beperkt zich graag tot één of enkele humorvoorstellingen en wenst geen andere tickets te bestellen uit het volledige Breughelaanbod?

Jammer, u laat zoveel moois schieten! U moet keuzes maken in het leven, en daarom zijn humorvoorstellingen vanaf 2 juli voor mensen zoals u beschikbaar in losse verkoop. U kan wel al vanaf de start van de ticketverkoop in mei losse tickets reserveren (tip, tip, tip!), maar uw aanvraag wordt op dat moment nog niet aangemaakt en uw plaatsen zijn dus niet gegarandeerd: humorabonnementen en 5+formules krijgen immers voorrang tot het begin van de zomervakantie. Uw bestelling krijgt een volgnummer en wordt samen met alle andere niet-abonnementsbestellingen na 2 juli chronologisch  verwerkt. In de loop van juli verneemt u welke tickets aangemaakt werden en waar u gezeten bent. Opgelet: in tegenstelling tot voorgaande abonnementsformules loopt u een groter risico dat bepaalde voorstellingen op 2 juli al uitverkocht zijn!

* Na 2 juli kan u nog steeds humorabonnementen bestellen tot de start van het cultuurseizoen. De kans op één of meerdere uitverkochte voorstellingen is echter groter (lees: 'plaatsen zo lang de voorraad strekt'), waardoor u eventueel genoodzaakt bent tot minder voorstellingen en bijvoorbeeld een 5+abonnement.