Humorfabriek

Kleinzerig dat ze zijn: onze Humorfabriekers! Rustig, rustig, … alvorens in een Spaanse colère te schieten: kleinzerig op een volgens het Breughelteam onnavolgbare, fenomenale, positieve wijze. De melding dat ‘in 2015-2016 het Kluchtenluik, na een jarenlange nek-aannek-race met de Humorfabriek, laatst-genoemde van het hoogste plekje op het ereschavot stootte’ was voor jullie voldoende. In elk geval voldoende om in geen tijd, en dus sneller dan de kluchten, al de humorvoorstellingen te doen uitverkopen! Van een revanche gesproken! Bedankt voor zoveel loyaliteit!

Uiteraard blijven wij nu niet achter. Voor wat, hoort wat. En dat ‘wat’ maken we grandioos met een Humorfabriek-best-of! Tot zesmaal toe trakteren we op comedy-iconen, op gelicentieerde aan-het-lachen-makers, kortom: op de crème-de-la-crème van het humorlandschap!


Wegens het grote succes van deze formule wordt de verkoop van losse voorstellingen uit de Humorfabriek, ten voordele van de abonnementsverkoop uitgesteld tot 1 juli 2017.

Abonnementsprijs: € 80,00 ipv € 110,00 in losse verkoop

Werkwijze reservatie

► HUMORABONNEMENTEN

  • De humoravonden bij De Breughel zijn uw favoriete momenten van 'vermaak en ontspanning na de arbeid'?
  • U bent een humorfan van het eerste uur en vertrouwt op de doordachte en gedurfde programmering van Cultuurcentrum De Breughel?
  • U bent liefhebber van het lach-grage genre en staat ervoor open af en toe nieuwe horizonten te verkennen, maar u beroept zich hiervoor graag op de expertise van 'iemand die er wat van kent'?

Dan bent u de ideale persoon voor een humorfabriek-abonnement! Tot 1 juli 2017 krijgen aanvragen voor humorabonnementen voorrang. Zo heeft u als abonnementshouder bij elke humorvoorstelling dezelfde zitplaats, en bent u mogelijke uitverkochte voorstellingen te snel af.*

► 5+ ABONNEMENT

  • U kan zich geen zes avonden vrij maken en wil niet de helft van uw humorabonnement onbenut laten of wegschenken?
  • U wil geen volledig abonnement kopen en bent geïnteresseerd in minimaal vijf humorvoorstellingen (per persoon) OF in vijf voorstellingen uit het volledige aanbod (per persoon), waaronder één of meerdere humorvoorstellingen?

Dan raden we u aan te opteren voor het kwantitatieve 5+abonnement (info en voorwaarden: klik hier). Tot 1 juli 2017 kan u daarmee wél al losse humortickets bestellen, op voorwaarde dat ze onderdeel uitmaken van zo'n 5+ abonnement. Deze formule krijgt voorrang op de losse bestellingen, maar komt op de tweede plaats voor wat betreft abonnementen. Daardoor worden deze tickets vóór 1 juli enkel geplaatst op rijen O, P, Q en R op het balkon, zolang de voorraad strekt. Na 1 juli kunnen humorvoorstellingen aan het 5+tarief ook op andere open stoeltjes in de zaal geplaatst worden, indien voorradig.

LOSSE TICKETS

  • U beperkt zich graag tot één of enkele humorvoorstellingen en wenst geen andere tickets te bestellen uit het volledige Breughelaanbod?

Jammer, u laat zoveel moois schieten! U moet keuzes maken in het leven, en daarom zijn humorvoorstellingen vanaf 1 juli voor mensen zoals u beschikbaar in losse verkoop. U kan wel al vanaf de start van de ticketverkoop in mei losse tickets reserveren (tip, tip, tip!), maar uw aanvraag wordt op dat moment nog niet aangemaakt en uw plaatsen zijn dus niet gegarandeerd: humorabonnementen en 5+formules krijgen immers voorrang tot het begin van de zomervakantie. Uw bestelling krijgt een volgnummer en wordt samen met alle andere niet-abonnementsbestellingen na 1 juli chronologisch  verwerkt. In de loop van juli verneemt u welke tickets aangemaakt werden en waar u gezeten bent. Opgelet: in tegenstelling tot voorgaande abonnementsformules loopt u een groter risico dat bepaalde voorstellingen op 1 juli al uitverkocht zijn!

* Na 1 juli kan u nog steeds humorabonnementen bestellen tot de start van het cultuurseizoen. De kans op één of meerdere uitverkochte voorstellingen is echter groter (lees: 'plaatsen zo lang de voorraad strekt'), waardoor u eventueel genoodzaakt bent tot minder voorstellingen en bijvoorbeeld een 5+abonnement.