wo 31 oktober 2018

Circustheater van de bovenste plank! Compagnie Sacékripa uit Frankrijk. Geschikt vanaf 8 jaar.

Fotos

Een plaatje (afbeelding) zegt meer dan 1000 woorden. We serveren u, de voornoemde stelling indachtig, een pagina waar het beeld primeert op het woord!

Op zeer regelmatige basis worden en werden Breugheltaferelen op de gevoelige plaat vastgelegd. De ware toedracht tot dit vinger-op-de-ontspannerknop-gebeuren kan herleid worden tot:

  • De wetenschap over een erbarmelijk geheugen te beschikken. Met andere woorden het beeld als geheugensteuntje in tijden van vroegtijdige Alzheimer.
  • Het beschikken over een toestel dat handen vol geld gekost heeft en de hieraan gerelateerde verantwoordingsdrang om aan vrouw- of manlief te laten blijken dat het deze keer niet over een bevlieging ging.

Moest u zelf, tijdens een Breughelvoorstelling, de onweerstaanbare drang kennen om als een bezetene te klikken weet dan dat …

  • … dit enkel kan mits voorafgaande toestemming van een Breughelverantwoordelijke (= persoon die op voorhand afspraken heeft gemaakt met de artiest/het gezelschap over het al dan niet fotograferen).
  • … de aanwezigheid van onze huisfotograaf niet wil zeggen dat u ook de Alex Vanhee of Anton Corbijn in u mag bovenhalen.
  • … dit steeds gebeurt zonder “flits”.
  • … andere bezoekers misschien de voorstelling verkiezen boven uw geklik.

Verder zouden we het ook enorm appreciëren moest u uw Breughel-gerelateerde-composties (of beter nog een bloemlezing ervan (lees: we zijn niet opgezet met mails van 34 Gb))  met ons delen. Dit kan door ons een mailtje te sturen met een aantal exemplaren als attachement, of nog beter: ons een link te mail waarop we uw impressies kunnen terugvinden.

Breughelbeelden uit het verleden kan u terugvinden via de volgende links:

Foto's van onze werking vindt u hieronder: