wo 31 oktober 2018

Circustheater van de bovenste plank! Compagnie Sacékripa uit Frankrijk. Geschikt vanaf 8 jaar.

Route en parkeren

Met de auto

  • VANUIT ANTWERPEN:

Neem de E313 richting Luik. In Lummen, op het klaverblad, rijdt u richting Genk­Aken op de A2/E314. Neem afrit 29 in Houthalen. Volg de N715 richting Houthalen­Helchteren. In Helchteren draait u rechts op de N719 richting Meeuwen. In Meeuwen aan de lichten rijdt u rechtdoor. Vanaf hier staat Bree aangegeven. Eenmaal aangekomen in Bree, kunt u uw weg vinden tot onze culturele infrastructuur op bovenstaand detailplan.

  • VANUIT BRUSSEL:

Neem de autostrade richting Leuven. In Leuven, neem de A2/E314 richting Genk­Aken. Neem afrit 29 in Houthalen. Volg de N715 richting Houthalen­ Helchteren. In Helchteren draait u rechts op de N719 richting Meeuwen. In Meeuwen aan de lichten rijdt u rechtdoor. Vanaf hier staat Bree aangegeven. Eenmaal aangekomen in Bree, kunt u uw weg vinden tot onze culturele infrastructuur op bovenstaand detailplan.

  • VANUIT LUIK:

Neem de E313 richting antwerpen. Neem afrit 30 in Diepenbeek en volg de N76 richting Genk. Blijf de N76 volgen tot in Meeuwen. In Meeuwen volgt u eerst andere richtingen, daarna staat Bree aangegeven. Eenmaal in Bree aangekomen, kunt u uw weg vinden tot onze culturele infrastructuur op bovenstaand detailplan.

  • VANUIT AKEN:

Neem de A2/E314 richting Antwerpen/Brussel. Neem afrit 31 (Genk­centrum) en volg de N76 richting Meeuwen. Volg in Meeuwen eerst andere richtingen en daarna Bree.  Eenmaal in Bree aangekomen, kunt u uw weg vinden tot onze culturele infrastructuuur op bovenstaand detailplan.

Met het openbaar vervoer

De dichtstbijzijnde treinstations zijn die van Genk of Neerpelt. Van daaruit kan u met de bus tot in Bree geraken. Haltes 'Bree Kloosterpoort' en 'Bree Opitterpoort' bevinden zich op wandelafstand van onze ticketbalie en theaterzaal.

Parkeren

Voor onze locaties in het centrum van Bree vindt u parkeergelegenheid vindt u langs de Ter Rivierenwal, de Grauwe Torenwal en de Stationswal. Meer info over parkeren vindt u op het plannetje bovenaan. Voor een grotere versie klikt u met uw rechtermuisknop op het plan om de afbeelding in een nieuw tabblad te openen.

Parkeren in de blauwe zone kan onbeperkt en zonder parkeerschijf op zon- en feestdagen, vóór 9:00 uur en na 18:00 uur.