wo 31 oktober 2018

Circustheater van de bovenste plank! Compagnie Sacékripa uit Frankrijk. Geschikt vanaf 8 jaar.

Archief

Hier vindt u een archief van nieuwsberichten en mededelingen op de homepage. Wenst u steeds op de hoogte te blijven van het heet-van-de-naald-Breughel-nieuws? Abonneer u dan op onze RSS-feed.   Voor de echte Breughelliefhebber: vergeet ook niet onze twitter- en facebookarchieven te raadplegen!

Ornithologie is een hobby die altijd hoog aangeschreven heeft gestaan bij sollicitatiegesprekken van Breughelteam-leden. En dat beklagen we ons niet, want ook dit seizoen plukt u, ons publiek, hier de vruchten van. Een ervaren Breughel-ornitholoog wist een bijzondere vreemde vogel te strikken voor vrijdag 21 oktober.
JEROEN KANT. Een naam die mogelijk een belletje doet rinkelen daar hij dit jaar winnaar werd van de Nekka-wedstrijd. Een eigenzinnige liedjesschrijver uit Nederland. Verwacht van hem geen lieve liedjes of zeemzoete lovesongs. Zijn terrein is dat van de authenticiteit en de cynische weemoed. Hij zingt over spijt, de monotonie van het bestaan, gemiste kansen en de gulzigheid van de

moderne mens naar steeds meer. Zijn muziek is filmisch en doet Amerikaans aan zonder er een kopie van te zijn.
De 'Avis Kantis' treedt op in De Wolken - hoe kon het ook anders - voor een select groepje muziekspotters. Hij komt voornamelijk 's avonds buiten en op het hoogtepunt van de herfst zingt hij op z'n best, zich bewegend tussen traditionele blues, country en bluegrass. Er zijn nog enkele tickets voor nieuwsgierige oor-nitologen! Wij weten nu al waar u in 2016 géén spijt van zal hebben.