wo 31 oktober 2018

Circustheater van de bovenste plank! Compagnie Sacékripa uit Frankrijk. Geschikt vanaf 8 jaar.

Archief

Hier vindt u een archief van nieuwsberichten en mededelingen op de homepage. Wenst u steeds op de hoogte te blijven van het heet-van-de-naald-Breughel-nieuws? Abonneer u dan op onze RSS-feed.   Voor de echte Breughelliefhebber: vergeet ook niet onze twitter- en facebookarchieven te raadplegen!

Beste bezoek(ste/e)r van de 'cultuurcentrum De Breughel-website',

1 april 2016, de eerste aprildag van kalenderjaar 2016. Traditioneel biedt deze eerste aprildag ruimte voor plage- en fopperijen, witz en grap-en-grollen. Het Breughelteam doet hier, averechts als we zijn, niet aan mee. Meer nog, we delen u op deze wisselvallige lentedag ernstig mede: “Nog slechts vier avondvoorstellingen, één matineevoorstelling, één schoolvoorstelling, één try-out, één vorming, een drietal expo’s en een aantal receptieve activiteiten … en seizoen 2015-2016 zit erop”. U melden dat het een schitterend seizoen was (is), is overbodig! U maakte het in grote getale mee, droeg uw steentje bij door uw aanwezigheid, was deelgenoot (of beter deelgenieter), … Hiervoor wenst het Breughelteam u van harte te bedanken!

Knappe koppen lieten breinen kraken en hersenen pruttelen in de zoektocht naar een antwoord op de vraag: “Hoe kunnen we blijk geven aan deze dankbaarheid?” Pralines? Oubollig. Bloemen of een kaartje? Te cliché. Een goei fles? Daar staat de kast al mee vol. Dit alles om uiteindelijk te concluderen: “Het enige waar ons publiek op zit te wachten is een evenwaardig aanbod als dat van het huidige seizoen”. Hier hebben we dan ook voor gezorgd. Wat eigenlijk niet volledig waar is, we hebben het zelfs nog beter gemaakt.

Op 18 mei wordt op onze jaarlijkse presentatiedag ons aanbod voor seizoen 2016-2017 bekend gemaakt, dit met de mogelijkheid tot het aanschaffen van tickets. Voor alle geïnteresseerden die niet aanwezig kunnen zijn op dit evenement wordt het aanbod bekend gemaakt op donderdag 19 mei via onze seizoensbrochure en deze website. Degenen die tóch graag een presentatie van het aanbod willen, kunnen op eenvoudig verzoek een presentatie aan huis vragen. U zorgt voor minstens tien vrienden of familieleden in uw huis, en wij komen het aanbod presenteren in uw eigen living. Voor mensen die geen vrienden hebben en/of hun familie niet goed kunnen uitstaan is er nog de optie: date met een programmator. Wederom op eenvoudig verzoek. U maakt een afspraak om gezellig een koffie te gaan drinken en ondertussen helpt de programmator u met uw keuze van voorstellingen.

In de aanloop naar het nieuwe seizoen wordt er ook een beetje gesleuteld aan onze website. Gezien we niet bepaald fan zijn van dubbel werk doen we dit ‘live’. Dit betekent dat onze site een tijdje slechts ‘beperkt’ toegankelijk is. Wat houdt dit in? Het Breughelteam gaat het nieuwe aanbod ingeven ‘in de backend’ zodat het aanbod van een schitterend 2016-2017 op 19 mei door middel van hopen eentjes en nulletjes op uw computerscherm verschijnt. Om dit klaar te spelen zullen de voorstellingen van seizoen 2015-2016 met mondjesmaat van de site verdwijnen. Dit zal mogelijkerwijs voor enkele ongemakken zorgen, maar niet getreurd, iets verder in dit bericht staat een link om de seizoensbrochure 2015-2016 als PDF down te loaden!

We gaan eraan beginnen! Ah ja, dit seizoen hopen we u nog te mogen begroeten op de volgende voorstellingen en/of activiteiten:

Voor we het vergeten: indien u een nieuwe brochure wil ontvangen dan kan dit via deze link. Het oude (doch nog niet geheel versleten) exemplaar kan u hier downloaden.

Met vriendelijke groeten en hopelijk tot heel snel,

Het Breughelteam!