wo 31 oktober 2018

Circustheater van de bovenste plank! Compagnie Sacékripa uit Frankrijk. Geschikt vanaf 8 jaar.

Archief

Hier vindt u een archief van nieuwsberichten en mededelingen op de homepage. Wenst u steeds op de hoogte te blijven van het heet-van-de-naald-Breughel-nieuws? Abonneer u dan op onze RSS-feed.   Voor de echte Breughelliefhebber: vergeet ook niet onze twitter- en facebookarchieven te raadplegen!

Onze welgemeende excuses...

Onze welgemeende excuses. Tussen de talrijke Breughelvoorstellingen door blijft er voor u amper tijd over om eindejaarscadeautjes te kopen voor uw dierbaren, en dat brengt een hoop stress met zich mee! Dit knaagt aan ons geweten. Ons schuldgevoel stijgt dan ook recht evenredig met uw kadootjes-stress. Vandaar: 'sorry'!

Als 'wiedergutmachung' bieden we u een totaaloplossing waarmee alle problemen (uw tijdsgebrek, uw kadootjes-stress en ons schuldgevoel) van de baan zijn: de Breughel-cadeaubon. Hij is populair, hij wordt op maat gemaakt, hij wordt steevast van een strikje voorzien, hij is flexibel, inwisselbaar en valt bij iedereen in de smaak. Haal hem vandaag nog en verlos uzelf van voornoemde problematieken. Meer info via deze link.

Het Breughelteam wenst u Prettige Feestdagen, een deugddoende vakantie (indien van toepassing) en graag zien we u terug op één of meerdere van onze mooie voorstellingen in 2016!

Het cultuurcentrum is gesloten van maandag 21 december tot het einde van de kerstvakantie. We gaan terug open op maandag 4 januari 2016. In tussentijd kan u ticketreservaties en al uw boodschappen van cultureel nut mailen naar cultuur@bree.be.