wo 31 oktober 2018

Circustheater van de bovenste plank! Compagnie Sacékripa uit Frankrijk. Geschikt vanaf 8 jaar.

Archief

Hier vindt u een archief van nieuwsberichten en mededelingen op de homepage. Wenst u steeds op de hoogte te blijven van het heet-van-de-naald-Breughel-nieuws? Abonneer u dan op onze RSS-feed.   Voor de echte Breughelliefhebber: vergeet ook niet onze twitter- en facebookarchieven te raadplegen!

Ho ho ho hodve@#!?me … en we hebben ons wederom laten vangen. Nog een paar dagen en het kerstfeest biedt zich aan … en wat vinden we terug onder de boom die samen met ons het voornoemde feest viert? Ook dit jaar een tekort aan cadeaus! Miljaarde … niet de ezel en de os, maar de ezel en de steen!

Voor alle last-minuters (count us in) onder ons houdt cultuurcentrum De Breughel uitzonderlijk haar deuren open op dinsdag 23 december 2014 en dit van 19.00 u tot 22.00 u om u alsnog te voorzien van een schitterend kerstcadeau in de vorm van een Breughel-waardebon.  Een exemplaar waarmee tot en met cultuurseizoen 2015-2016 kan gekozen worden uit ons podiumaanbod!

Zo ziet u maar: cultuurcentrum De Breughel  engageert zich voor het behoud van de kerstgedachte (vrede voor allen mensen van goede wil en met goede podiumsmaak) aan de feestdis!

Met vriendelijke kerstgroeten en alvast een voorspoedige 2015(-2016 … wij denken nu éénmaal in seizoenen)

Postdatum bericht: 18|12|2014