wo 31 oktober 2018

Circustheater van de bovenste plank! Compagnie Sacékripa uit Frankrijk. Geschikt vanaf 8 jaar.

Archief

Hier vindt u een archief van nieuwsberichten en mededelingen op de homepage. Wenst u steeds op de hoogte te blijven van het heet-van-de-naald-Breughel-nieuws? Abonneer u dan op onze RSS-feed.   Voor de echte Breughelliefhebber: vergeet ook niet onze twitter- en facebookarchieven te raadplegen!

Wie van u kan zeggen: “Ik ben een vriend van Ben Harper”? … Waarmee we niet doelen op uw beheersing van uw stembanden, maar des te meer op het waarheidsgetrouwe van het uitgesprokene? Awel, wij niet. Wij zijn fan van Ben, maar behoren niet tot zijn intimi, niet tot zijn hechte vriendenkring… Tom Freund wel. Laat diezelfde Tom Freund nu op 20 november naar Bree afzakken om zijn plaat “Two Moons te promoten …

Zakt u ook af? ’t Is de moeite vinden Ben Harper en het Breughelteam! Zien (en horen) is geloven … en wie weet … misschien hoor u binnenkort wel tot de hechte vriendenkring van Tom Freund!

Meer weten over de luisterconcerten die cultuurcentrum De Breughel organiseert? Hier vindt u enkele verslagen van het vorige concert (H.T. Roberts) 

- Bealestreet - - Rootstime -

Postdatum bericht: 13|11|2014