wo 31 oktober 2018

Circustheater van de bovenste plank! Compagnie Sacékripa uit Frankrijk. Geschikt vanaf 8 jaar.

Archief

Hier vindt u een archief van nieuwsberichten en mededelingen op de homepage. Wenst u steeds op de hoogte te blijven van het heet-van-de-naald-Breughel-nieuws? Abonneer u dan op onze RSS-feed.   Voor de echte Breughelliefhebber: vergeet ook niet onze twitter- en facebookarchieven te raadplegen!

Goed nieuws en minder goed nieuws!  Laten we  starten met het goede: de dagen beginnen weer te lengen!  Het minder- goede: op dit ‘beginnen lengen’ moeten we nog een kleine maand wachten!

Echter niet getreurd. Cultuurcentrum lanceert, om deze wachtpijn te verzachten, tijdens de laatste weken van 2013 tal van spelletjes. Om u te amuseren,  om u te trakteren (december is nu eenmaal de cadeautjesmaand),  om de tijd te verdrijven … maar vooral omdat we zelf ook graag eens de mijter opzetten! Breughelman kapoentje, gooi een ticket in mijn schoentje.

Dus … Hou deze site goed in de gaten. Wat zou u anders doen op deze korte, gezellige en misschien binnenkort zelfs witte najaarsdagen?  Juist ja. U vervelen.

Kleine zijnoot: enkel de website ‘checken’ volstaat niet. Ook real-life-wedstrijden  worden niet geschuwd. Real-life-wedstrijden? Ja, ja,ja …  U kent dat nog wel van vroeger, zo van die wedstrijden waarbij men zich moet verplaatsen (of een gele briefkaart gaan posten) in plaats van de power-knop van de computer in te drukken. Duffel u dus warm in en kuier af en toen eens rond in de buurt van het Ontmoetingscentrum. Misschien is er wel een wedstrijd te bespeuren.  Wat zou u anders doen op deze korte, gezellige en misschien binnenkort zelfs witte najaarsdagen?  Juist ja. U vervelen.

Postdatum bericht: 27|11|2013