wo 31 oktober 2018

Circustheater van de bovenste plank! Compagnie Sacékripa uit Frankrijk. Geschikt vanaf 8 jaar.

Cultuuruitstappen

Als u bij het begrip cultuur denkt aan de 5 gereserveerde Breugheltickets op uw prikbord, aan het gezellige concert van die bebaarde Amerikaan op zolder of aan de ontelbare keren dat u tijdens een comedyvoorstelling dacht: "waar zit hier ergens de repeatknop?" - dan vinden wij dat begrijpelijk.  
Als er u beelden voor de geest komen van uw vertrouwde fluweelrode theaterstoel op rij F, van een frisse Ops-Ale na een 2,5 uur durende theatermonoloog of van die knappe gitaarvirtuoos van afgelopen weekend – dan luidt onze diagnose opnieuw: 'cultureel gezond'.

Cultuurcentrum De Breughel heeft véél in huis… maar niet alles. Cultuur naar mensen brengen en mensen naar cultuur, dat is ons motto. In sommige gevallen is daar een busrit en een lunchpakket voor nodig. Want ook geschiedenis, musea, architectuur, natuur en beeldende kunsten maken een wezenlijk onderdeel uit van het cultureel erfgoed.

Om ook op dit vlak niet tekort te schieten, werden de cultuuruitstappen in het leven geroepen: samen actief ontdekken, geïnspireerd worden en onze kennis uitbreiden. Met gids of op eigen houtje. Zo nu en dan per fiets, ooit met een honderdtal trappen. Maar steeds met oog voor verrassing en altijd een evenwicht zoekend tussen inspanning en ontspanning.

Het busvervoer krijgt u cadeau van ons. U hoeft er enkel voor te zorgen dat u tijdig inschrijft want de plaatsen zijn beperkt.

In seizoen 2017-2018 presenteren wij u:

  • Westhoek, einde van een grote oorlog (meer info volgt)
  • Uitstap voorjaar 2018 (momenteel nog niet gekend)

Interesse en inschrijven?
Inschrijvingen zijn pas mogelijk wanneer het volledige programma en de prijs van een uitstap bekend zijn. Om op de hoogte te blijven van ons uitstappenaanbod bezorgt u ons uw contactgegevens en wij informeren u te gepasten tijde vrijblijvend per brief over de praktische details en inschrijvingsmodaliteiten. (hou me op de hoogte)

i.s.m.  GC Drieschaar As en GC Den Ichter Opglabbeek