wo 31 oktober 2018

Circustheater van de bovenste plank! Compagnie Sacékripa uit Frankrijk. Geschikt vanaf 8 jaar.

Het ideale geschenk: een Breughelbon!

Het kan dichtbij huis! Het kan goedkoop! Het kan op maat!  Het is duurzaam!  Het is origineel! U kan er met twee of meer plezier van hebben! Het kan last-moment! Het past in uw sjakoche! Het is inruilbaar (voor een  ticket)!  Het draagt een strikje! Het is op naam! Het is cultureel en pedagogisch verantwoord! Er zitten geen kleine stukjes aan die ingeslikt kunnen worden! Het behoeft geen handleiding van 16 pagina's! Men worde er blij van! Het is... eens wat anders!

De Breughelervaring: een ideaal cadeau, geschikt voor alle leeftijden en feestelijkheden én gemakkelijk in aanschaf. Voor uw comfort bieden wij drie cadeauformules (geldig gedurende één jaar na datum van aankoop):

  • Een Breughelbon, in te ruilen voor één of meerdere voorstellingen uit ons eigen aanbod
    Bedrag: vrij te kiezen
  • Een voorstellingsticket naar keuze, uit ons eigen aanbod (voorzien van een jasje en een strikje)
    Prijs afhankelijk van voorstelling
  • Een 5+ abonnement naar keuze, samen te stellen uit ons eigen aanbod (voorzien van een jasje en een strikje)
    Prijs afhankelijk van voorstellingen in het abonnement

Spring gerust eens binnen in het ontmoetingscentrum. Wij staan u graag met raad en daad bij in het samenstellen van uw ideale geschenk. Cadeaubonnen kunnen betaald en afgehaald worden aan de balie. Als u niet in de mogelijkheid bent tijdens de openingsuren aan de balie te geraken, kunnen wij uw cadeautjes ook per post bezorgen (gratis vanaf € 50, anders mits betaling van een meerkost van € 2,50). Betalen kan contant, via bancontact aan de balie of via overschrijving (IBAN BE80 0017 5554 2877).