Presentatiedag (Breughelzaal) - seizoen 2018-2019 - 16/05/2018 20.15 u (UITV.)

Uw enthousiasme heeft ons overdonderd! De Breughelzaal was in een mum van tijd volzet. Om aan de grote vraag naar Presentatiedag-tickets te voldoen openen we een tweede locatie, waar op hetzelfde moment een Presentatiedag-Light plaatsvindt. Meer info hier.

Een eindpunt. Een finale. Maar ook een startpunt, een fris begin. En bovenal een mijlpaal. Seizoen 2018-2019 zal de geschiedenis ingaan als het allerlaatste cultuurseizoen met de Breughelzaal als uitvalsbasis. Een gegeven dat ons enerzijds droef stemt, maar anderzijds ons enthousiasme voor een fris nieuw cultuurhuis met de naam Zeepziederij doet aanwakkeren. Desalniettemin zal het afscheid een beetje pijn doen.

Het Breughelteam trekt daarom in dit laatste Breughelseizoen nog eens alle registers open. We geven onze geliefde Breughelzaal het afscheid dat ze verdient! En dit willen we graag doen met het publiek dat ze verdient! U, dus! Het Breughelteam stelde een programma samen dat dit afscheid méér dan waardig is. 

Op woensdag 16 mei 2018 om 20.15 u kan u tijdens onze Presentatiedag u in avant-première kennismaken met het nieuwe (en allerlaatste) Breughelaanbod! Deze avond wordt feestelijk ingekleed, met een hapje en drankje, een verrassingsact én de mogelijkheid om als eerste uw ticketbestelling door te geven.

Praktisch

  • Presentatiedag Breughelzaal
  • Start Presentatiedag: 20:15 uur
  • Tickets voor deze avond zijn gratis

U schrijft zich in via www.presentatiedag.be of telefonisch via 089 84 85 65 vanaf 13 maart om 08.00 u ’s morgens. Zorg dat u de volledige gegevens van uw gezelschap bij de hand heeft: naam, voornaam, adres, telefoonnummer en email-adres. Zo houden wij, twee-vliegen-in-één-klap, ons klantenbestand up-to-date. U kan zich uiteraard ook later  inschrijven, maar de ervaring leert dat presentatiedagtickets zeer gegeerd zijn.

Wie meer kans wil maken op zijn/haar voorkeursplaatsen tijdens seizoen 2018-2019, schrijft zich best zo snel mogelijk in. Uw inschrijvingsnummer voor de presentatiedag wordt namelijk automatisch het volgnummer van uw bestelformulier. Aan de hand van dit volgnummer wordt uw bestelformulier later verwerkt. Haasten en drummen om uw bestelformulier in te vullen en af te geven op de avond zelf behoort tot het verleden, wat voor u een pak aangenamer zal zijn. Let wel: enkel bestelformulieren die u op de presentatie-avond inlevert, genieten van de prioriteit van hun volgnummer. Wenst u tijdens de voorstellingen in seizoen 18-19 samen te zitten met vrienden of familie? Probeer dan samen in te schrijven. Dienen we op de presentatiedag twee of meer bestelformulieren aan elkaar te nieten, wat kan, hou er dan rekening mee dat uw volgnummers herrekend worden.

Praktisch
locatieBreughelzaal
tijdstip16/05/2018 20.15 u
genummerde plaatsenja
zitplaatsenja
uitverkochtja
laatste ticketsnee
geannuleerdnee
frequentieEenmalig
Tarieven
VVK0 €