Tip Jar in Parketzaal De Wolken

donderdag 23 maart 2017

24 mrt 2017

Eerstvolgende niet uitverkochte Breughelvoorstelling:

24/03/2017: Binnenstebuiten - Petticoat

Zes stemmen, twee violen, één piano, enkele verrassende extraatjes en een berg enthousiasme: de ingrediënten waarmee deze zes Petticoatladies een totaal nieuwe, verfrissende voorstelling neerzetten. Door de afwisseling tussen ontroering en humor, a capella en instrumentaal, binnen en buiten, gaat de show allesbehalve ... Lees meerBeste Breughelvrienden,
Geachte liefhebbers van het Nederlandstalige betere lied,

Eerst en vooral: het is geen aprilvis! De Held concertreert in tegenstelling tot wat we eerder communiceerden  niet op 1 april 2017 in de Breughelzaal, maar in concertzaaltje De Wolken (Kloosterstraat 13, 3960 Bree).

Diegenen die dit intieme concert nog wensen bij te wonen kunnen  tickets bestellen via de gekende kanalen. Watblieft? Ken u die niet? Allez, nog één keer ;-) ... hier zijn ze: cultuur@bree.be - 089 84 85 65.

Met vriendelijke groeten,

Het Breughelteam!

Lees hier onze oude(re) archiefberichten!

Beste Breughelbezoeker,

Hoewel de 'verhuis' nog niet voor morgenvroeg is, kijken we al reikhalzend uit naar de nieuwe theaterzaal die in het vooruitschiet ligt. De theaterzaal wordt deels geïntegreerd in de oude technische school TISM aan de Malta. Het historische gebouw zal opgewaardeerd worden en o.a. dienst doen als ruime foyer. Aanpalend komt er een moderne theaterzaal, toegespitst op de hedendaagse podiumkunsten, voorzien van betere technische faciliteiten, 350 comfortabele zitplaatsen en een groter podium. Hierdoor kunnen wij u in de toekomst nóg betere en grotere voorstellingen aanbieden. Ook zal de gezelligheid en het napraten bij een drankje in betere omstandigheden plaatsvinden. We zijn verheugd om zowel u als onze artiesten meer comfort en gebruiksgemak aan te kunnen bieden binnenkort.

Enthousiast als we zijn, delen we graag al enkele impressies van hoe het er uit zal zien! 

Het Breughelteam.

Lees hier onze oude(re) archiefberichten!

Laatste tickets:

Uitverkocht: (29/03/2017) Xander De Rycke - Quarterlife crisis, (26/04/2017) Thomas Smith - Strak