Berlaen presenteert 'Van mijn erf' in Parketzaal De Wolken

vrijdag 17 maart 2017

5 mrt 2017

Eerstvolgende niet uitverkochte Breughelvoorstelling:

05/03/2017: Solisten van het Nationaal Orkest van Belgie - Roeland Hendrikx & Friend

De overweldigende, rijke klank van een symfonisch orkest ... of de intimiteit van kamermuziek? Roeland Hendrikx is gepassioneerd door beide. Deze uit Hamont afkomstige klarinettist studeerde aan het Lemmensinstituut in Leuven en aan het Koninklijk Vlaams Muziekconservatorium in Antwerpen. Hij volgde masterclasses bij ... Lees meerBeste Breughelbezoeker,

Hoewel de 'verhuis' nog niet voor morgenvroeg is, kijken we al reikhalzend uit naar de nieuwe theaterzaal die in het vooruitschiet ligt. De theaterzaal wordt deels geïntegreerd in de oude technische school TISM aan de Malta. Het historische gebouw zal opgewaardeerd worden en o.a. dienst doen als ruime foyer. Aanpalend komt er een moderne theaterzaal, toegespitst op de hedendaagse podiumkunsten, voorzien van betere technische faciliteiten, 350 comfortabele zitplaatsen en een groter podium. Hierdoor kunnen wij u in de toekomst nóg betere en grotere voorstellingen aanbieden. Ook zal de gezelligheid en het napraten bij een drankje in betere omstandigheden plaatsvinden. We zijn verheugd om zowel u als onze artiesten meer comfort en gebruiksgemak aan te kunnen bieden binnenkort.

Enthousiast als we zijn, delen we graag al enkele impressies van hoe het er uit zal zien! 

Het Breughelteam.

Lees hier onze oude(re) archiefberichten!

We zitten ongeveer (afhankelijk van het moment dat u in leesmode verkeert) halverwege seizoen 2016-2017 ... en toch krijgen we nu al, ja nu al, regelmatig de vraag: "Ik ben nog geen klant, maar zou dit wel graag worden, hoe zorg ik ervoor dat ik word uitgenodigd voor jullie presentatiedag?" ... Wel beste bijna-klant, dit is behoorlijk eenvoudig, u klikt simpelweg op deze link, u vult uw gegevens in en wij doen de rest. As simple as ABC, 123.

Lees hier onze oude(re) archiefberichten!

Laatste tickets: (11/03/2017) Clara Cleymans, Jo Mahieu, Gunther Verspecht & Barbara Dex - Geen titel

Uitverkocht: (29/03/2017) Xander De Rycke - Quarterlife crisis, (26/04/2017) Thomas Smith - Strak