wo 31 oktober 2018

Circustheater van de bovenste plank! Compagnie Sacékripa uit Frankrijk. Geschikt vanaf 8 jaar.

Agenda

Zin in een gezellige avond uit, een goed theaterstuk of een verrassend concert? Op deze pagina vindt u de voorstellingen die Cultuurcentrum De Breughel binnenkort voor u in petto heeft. Indien u op zoek bent naar een workshop of vormingssessie kan u binnenkort terecht in de sectie Vorming. Voor opera- en cultuuruitstappen kan u binnenkort terecht op de pagina Uitstappen. Tentoonstellingen worden weldra toegevoegd onder het menupunt Expo.

Thomas Smith - De jaren van verstand - 10/04/2019 20.15 u

‘De jaren van verstand’: hoe bereik je die, en heb je daar je verstand wel voor nodig? Net als artikels in een roddelblad flitsen onze gedachten aan hoge snelheid voorbij, maar welke zou je best niet lezen en lees je daarom net wel?

Zullen we ooit met z’n allen de jaren van verstand kunnen bereiken of zullen onze hersenen - soms vriend, soms vijand, soms een totale onbekende - ons altijd in de weg staan?

Wie Thomas kent mag een nog vrijere, rijpere, eerlijkere en vooral grappigere Thomas verwachten. Wie hem niet kent kan alleen maar die schade inhalen door nu wél te komen kijken.

‘De jaren van verstand’, zonder twijfel zijn meest recente show tot nu toe!

Thomas’ eerdere shows werden allemaal met vier- en zelfs vijf-sterren-recensies beoordeeld in de Vlaamse kranten. Niet verwonderlijk: het improvisatievermogen van Thomas kent geen grenzen. Zowel comedians als critici zijn het erover eens: Thomas kent zijn gelijke niet in het Nederlandse en Vlaamse circuit.

 

Bezoek de website voor meer info: www.thomassmith.be
Praktisch
locatieCultuurhuis De Zeepziederij
tijdstip10/04/2019 20.15 u
genummerde plaatsenja
zitplaatsenja
uitverkochtnee
laatste ticketsja
geannuleerdnee
frequentieEenmalig
Tarieven
VVK16 €
KASSA18 €
Abonnement12 €
Groepstarief14 €
School12 €