wo 31 oktober 2018

Circustheater van de bovenste plank! Compagnie Sacékripa uit Frankrijk. Geschikt vanaf 8 jaar.

Agenda

Zin in een gezellige avond uit, een goed theaterstuk of een verrassend concert? Op deze pagina vindt u de voorstellingen die Cultuurcentrum De Breughel binnenkort voor u in petto heeft. Indien u op zoek bent naar een workshop of vormingssessie kan u binnenkort terecht in de sectie Vorming. Voor opera- en cultuuruitstappen kan u binnenkort terecht op de pagina Uitstappen. Tentoonstellingen worden weldra toegevoegd onder het menupunt Expo.

Louis Vanhaverbeke - Multiverse - 09/03/2019 20.15 u

In den beginne was er niets en toen is dat ook nog eens ontploft. 

Nadat choreograaf/performer Louis Vanhaverbeke in 2015 op TAZ met de Circuit X-prijs werd bekroond voor de lecture-performance Kokokito, creëerde hij bij CAMPO ‘Multiverse’.

In ‘Multiverse’ is Vanhaverbeke een multifunctionele diskjockey. Ronde geluidsdragers bepalen de beat, maar een echte rapper is hij niet. Hij kaatst met argumenten, schuurt zijn lyrics af, klapt de gedachten in tot een uitvouwset. Hij pompt de beste hits naar boven, borstelt referenties eraf tot de gedachten stuiteren en we zo een nieuwe dimensie inwaaien.

Al lopend en zingend ontstaat een levend kleurenwiel. In gradaties gerangschikt tussen statement en spel. Voor de rest bestaat zijn toolkit uit plastieken emmers, frisbees, huisraad en andere brol. Kan hij aan deze tsunami van objecten en woorden ontsnappen? Wordt hij door deze rommel geabsorbeerd? Of zijn het juist de tools om de flow voor te blijven?

‘De ploat blijft hangen, idioot!’

‘Nee, dat noemt men scratchen, dumbo.’

Van en met: Louis Vanhaverbeke • Dramaturgie: Dries Douibi • Advies: Matias Daporta • Techniek: Bart Huybrechts • Technische ondersteuning: Simon Van den Abeele • Productie: CAMPO met dank aan OVS, Kunstenwerkplaats Pianofabriek & Vooruit

Bezoek de website voor meer info: www.louisvanhaverbeke.be
Praktisch
locatieCultuurhuis De Zeepziederij
tijdstip09/03/2019 20.15 u
genummerde plaatsenja
zitplaatsenja
uitverkochtnee
laatste ticketsnee
geannuleerdnee
frequentieEenmalig
Tarieven
VVK14 €
KASSA16 €
Abonnement10 €
Groepstarief12 €
School10 €