wo 31 oktober 2018

Circustheater van de bovenste plank! Compagnie Sacékripa uit Frankrijk. Geschikt vanaf 8 jaar.

Agenda

Zin in een gezellige avond uit, een goed theaterstuk of een verrassend concert? Op deze pagina vindt u de voorstellingen die Cultuurcentrum De Breughel binnenkort voor u in petto heeft. Indien u op zoek bent naar een workshop of vormingssessie kan u binnenkort terecht in de sectie Vorming. Voor opera- en cultuuruitstappen kan u binnenkort terecht op de pagina Uitstappen. Tentoonstellingen worden weldra toegevoegd onder het menupunt Expo.

Femish Folk Caravan - in concert - 22/02/2019 20.15 u

De Flemish Folk Caravan laat de geitenwollen sokken thuis en verovert wereldwijd het hart van menig folkfanaat. Dit met het imago van een stoere rockband waarin een drummer en bassist overbodig zijn.

Wör en Trio Dhoore presenteren een boeiend avondvullend programma met folkmuziek als muzikale rode draad.

Verwacht twee aanstormende groepen die elk hun kijk op traditionele muziek van bij ons op u loslaten. Een verschillend repertoire maar eenzelfde drijfveer: Vlaamse folk op de wereldkaart zetten met een nieuwe sound waar liefhebbers, jong en oud, helemaal op los gaan. Waar beter vertrekken dan aan hun voordeur?

Koen Dhoore: elektro-akoestische draailier - Hartwin Dhoore: diatonische accordeon - Ward Dhoore: akoestische gitaar, mandoline - Fabio Di Meo: baritonsax - Jeroen Goegebuer: viool -Pieterjan Van Kerckhoven: doedelzak, sopraansax - Bert Ruymbeek: accordeon - Jonas Scheys: gitaar

Bezoek de website voor meer info: www.flemishfolkcaravan.be
Praktisch
locatieCultuurhuis De Zeepziederij
tijdstip22/02/2019 20.15 u
genummerde plaatsenja
zitplaatsenja
uitverkochtnee
laatste ticketsnee
geannuleerdnee
frequentieEenmalig
Tarieven
VVK14 €
KASSA16 €
Groepstarief12 €
School12 €