wo 31 oktober 2018

Circustheater van de bovenste plank! Compagnie Sacékripa uit Frankrijk. Geschikt vanaf 8 jaar.

Bruno Deneckere & Nils De Caster - I remember the day - 21/02/2019 20.15 u

Miljoenen jaren geleden, toen de continenten op drift gingen, maakte een voorouder van Bruno Deneckere en Nils De Caster op het laatste nippertje de sprong naar het oude continent. Wellicht wou hij gewoon verder struinen op The Great American Plains maar hij kon vast links en rechts niet goed uit elkaar houden waardoor hij par accident afgesneden werd van zijn diep gewortelde americana roots. Een verlies voor Donald, een enorme winst voor klein Belgiqueske.

25 jaar geleden vonden Nils en Bruno common ground bij The Pink Flowers, toen nog geheel verankerd in de rockscene. Al snel bleek dat hun beider harten ook synchroon klopten voor alles wat geurde naar country, blues en folk en menig cd van hen samen rolde van de persen.

Projecten vermenigvuldigden zich en Lieven Tavernier, Guido Belcanto, Johan Verminnen, Elliott Murphy, Perry Rose, Derek, Roland en vele anderen deden beroep op hun muzikale diensten. Nils maakte uitstapjes naar film en theater met ‘The broken circle breakdown’ en Ultima Thule.

Regelmatig komen beide spitsbroeders terug samen voor een nieuw kleinood gevuld met de Engelstalige teksten van Bruno en de muziek van beiden. Bruno zingt en streelt zijn gitaar en Nils vult aan met zang, viool, mandoline en lapsteel.

Op 21 februari stellen ze hun nieuwe cd voor: ‘I remember the day’.

www.brunodeneckere.be - www.nilsdecaster.be

Bezoek de website voor meer info: www.brunodeneckere.be
Praktisch
locatieCultuurhuis De Zeepziederij
tijdstip21/02/2019 20.15 u
genummerde plaatsennee
zitplaatsenja
uitverkochtnee
laatste ticketsja
geannuleerdnee
frequentieEenmalig
Tarieven
VVK10 €
KASSA13 €
Abonnement8 €
5+/Groep9 €
Student8 €