wo 31 oktober 2018

Circustheater van de bovenste plank! Compagnie Sacékripa uit Frankrijk. Geschikt vanaf 8 jaar.

Agenda

Zin in een gezellige avond uit, een goed theaterstuk of een verrassend concert? Op deze pagina vindt u de voorstellingen die Cultuurcentrum De Breughel binnenkort voor u in petto heeft. Indien u op zoek bent naar een workshop of vormingssessie kan u binnenkort terecht in de sectie Vorming. Voor opera- en cultuuruitstappen kan u binnenkort terecht op de pagina Uitstappen. Tentoonstellingen worden weldra toegevoegd onder het menupunt Expo.

Rundfunk (NL) - Wachstumsschmerzen - 13/02/2019 20.15 u

‘Je komt huilend ter wereld, je sterft alleen en daartussenin wordt het allemaal niet veel beter. Opgroeien is een aaneenschakeling van eenzaamheid, onzekerheid, verdriet en het rusteloos verlangen naar meisjes van drie jaar ouder. Of van drie jaar jonger. Of gewoon van drie jaar oud. Het maakt niet uit, je kreeg ze toch niet.’

Na de succesvolle televisieserie is Wachstumsschmerzen de eerste voorstelling van het duo Rundfunk. In een krankzinnige reeks snelle scènes, absurde grappen en slechte dans behandelen de jongens het volwassen worden, omdat ze daar zelf ook nog lang niet klaar mee zijn.

‘Kleine hersenschokjes, met een stevige lach erbij. Rundfunk pakt de draad op van het absurdisme van Jiskefet (of voor de oudere kijkers: van Monty Python) en het meedogenloze van Hans Teeuwen en brengt het naar het volgende niveau. Een van de meest bezienswaardige theatergebeurtenissen van dit moment.’ - Theaterkrant (****)

‘Slim spelen ze met de verwachtingen van het publiek en ontregelen alles. Met een fabuleuze mimiek en een geniale timing, ontwapenend en brutaal tegelijk. Rundfunk is ook in het theater the bomb.’ - HDC Media

Spel: Tom van Kalmthout, Yannick van de Velde Regie: Peter van de Witte

Bezoek de website voor meer info: www.rundfunk.sexy
Praktisch
locatieCultuurhuis De Zeepziederij
tijdstip13/02/2019 20.15 u
genummerde plaatsenja
zitplaatsenja
uitverkochtnee
laatste ticketsnee
geannuleerdnee
frequentieEenmalig
Tarieven
VVK17 €
KASSA19 €
Abonnement13 €
Groepstarief15 €
School13 €