wo 31 oktober 2018

Circustheater van de bovenste plank! Compagnie Sacékripa uit Frankrijk. Geschikt vanaf 8 jaar.

Agenda

Zin in een gezellige avond uit, een goed theaterstuk of een verrassend concert? Op deze pagina vindt u de voorstellingen die Cultuurcentrum De Breughel binnenkort voor u in petto heeft. Indien u op zoek bent naar een workshop of vormingssessie kan u binnenkort terecht in de sectie Vorming. Voor opera- en cultuuruitstappen kan u binnenkort terecht op de pagina Uitstappen. Tentoonstellingen worden weldra toegevoegd onder het menupunt Expo.

Levien & Lazy Horse - Zomers blijven niet - 08/02/2019 20.15 u

Donkere kroegen en achterzalen hebben de unieke stem van Levien doen rijpen. Soms fluisterend, soms grauw en bezwerend. Altijd zichzelf, zoals zijn grote voorbeelden Tom Waits, Nick Cave en andere zwervers die weten dat alleen onderweg een nieuw verhaal wordt geschreven. Wat hem onderscheidt van de meesters van blues, rock en jazz: Levien zingt in het Nederlands.

Het liedjesprogramma ‘Zomers blijven niet’ bundelt een aantal beklijvende Nederlandstalige nummers met thema’s uit het leven gegrepen: teer, gevoelig, en vooral herkenbaar. Zoeken, verwerken, het geluk terugvinden en landen bij de hoop, bij optimisme, humor en geloof in het leven. Inclusief een bijzondere bewerking van het Toon Hermans-nummer ‘Zomers blijven niet’.

Met het nieuwe album dat in het najaar 2017 verscheen, is Levien helemaal teruggekeerd naar zijn muzikale roots: kleine, blote liedjes die raken tot in de diepste vezels.

Levien: zang en gitaar • Raf ‘Lazy Horse’ Timmermans: gitaren

Bezoek de website voor meer info: www.levien.be
Praktisch
locatieCultuurhuis De Zeepziederij
tijdstip08/02/2019 20.15 u
genummerde plaatsennee
zitplaatsenja
uitverkochtnee
laatste ticketsnee
geannuleerdnee
frequentieEenmalig
Tarieven
VVK10 €
KASSA13 €
Abonnement8 €
Groepstarief9 €
School8 €