wo 31 oktober 2018

Circustheater van de bovenste plank! Compagnie Sacékripa uit Frankrijk. Geschikt vanaf 8 jaar.

Agenda

Zin in een gezellige avond uit, een goed theaterstuk of een verrassend concert? Op deze pagina vindt u de voorstellingen die Cultuurcentrum De Breughel binnenkort voor u in petto heeft. Indien u op zoek bent naar een workshop of vormingssessie kan u binnenkort terecht in de sectie Vorming. Voor opera- en cultuuruitstappen kan u binnenkort terecht op de pagina Uitstappen. Tentoonstellingen worden weldra toegevoegd onder het menupunt Expo.

Tweelicht & Zoon i.s.m. Stedelijke Academie voor Kunsten Maaseik-Bree-Kinrooi - Alleendje (6+) - 03/02/2019 15.00 u

‘Alleendje’ is een voorstelling van divers pluimage (spel, zang, live muziek, multimedia) voor luide kwakers en stille kwakskes vanaf 6 jaar. Vrij naar het bekende verhaal van H.C. Andersen.

Ireentje is geboren in een bakske vol met schone eendjes. Het wil toch weer lukken zeker: zij is de lelijke eend in de bijt. Wat een scheldpartijen zo’n eendje dan allemaal naar haar kop krijgt! Ireentje haat spiegels. Verdrietig, eenzaam en soms boos op de hele wereld, ploetert ze door de modder van het bestaan. Alleen Miguel, de ‘ruftige’ reiger, kan haar af en toe laten lachen. Zal Ireentje ooit aanvaard worden zoals ze is?

Een voorstelling over zien en vooral willen zien, over wat schoon is en wat lelijk. Over groepsgeest, erbij horen, ‘zondeschapen’ en zwarte eendjes. Over persoonlijkheid in een vaak ‘elleendig’ bestaan.

De muzikale begeleiding wordt verzorgd door leerlingen van de Academie van Bree ondersteund door ervaren muzikanten. Een mooie samenwerking tussen een professioneel gezelschap en lokaal talent.

Komt dat zien!

Tekst: Johan De Paepe (vrij naar H.C. Andersen) • Spel en zang: Jolijn Antonissen, Jos Dom en Johan De Paepe • Live muziek en zang: Stedelijke Academie voor Kunsten Maaseik- Bree-Kinrooi • Kostuums: Elvira Van Bavikhove • Techniek: Rudy Wagemans • Decor: Tobias Dossogne

Praktisch
locatieCultuurhuis De Zeepziederij
tijdstip03/02/2019 15.00 u
genummerde plaatsenja
zitplaatsenja
uitverkochtnee
laatste ticketsnee
geannuleerdnee
frequentieEenmalig
Tarieven
VVK10 €
KASSA12 €
Abonnement6 €
Groepstarief8 €
School5 €