wo 31 oktober 2018

Circustheater van de bovenste plank! Compagnie Sacékripa uit Frankrijk. Geschikt vanaf 8 jaar.

Agenda

Zin in een gezellige avond uit, een goed theaterstuk of een verrassend concert? Op deze pagina vindt u de voorstellingen die Cultuurcentrum De Breughel binnenkort voor u in petto heeft. Indien u op zoek bent naar een workshop of vormingssessie kan u binnenkort terecht in de sectie Vorming. Voor opera- en cultuuruitstappen kan u binnenkort terecht op de pagina Uitstappen. Tentoonstellingen worden weldra toegevoegd onder het menupunt Expo.

Harold K en 't Vrij Volk (NL) - in concert - 01/02/2019 20.15 u

De liedjes van Harold K zijn als pakkende short stories. Hij zingt vanuit hart en ziel en zit de luisteraar dicht op de huid. Voor inspiratie delft hij in de onuitputtelijke goudmijn van de Amerikaanse folk en blues. Harold vertelt zijn ongepolijste verhalen met humor en empathie. Hij is een troubadour pur sang.

Harold K groeide op als Harold Konickx in het Nederlands-Limburgse Susteren en woont tegenwoordig in Amsterdam. Hij blijft trouw aan zijn roots en bezingt, doorgaans in zijn eigen dialect, de grote liefde voor het kleine leven. Zijn prachtige lied ‘Heppeneert’ is inmiddels een classic in de Euregio.

De troubadour wordt geflankeerd door zangeres Linda Koolen en muzikaal wonderkind Thimo Gijezen. Met zijn staande bas laat Gijezen Harolds muziek swingen, kraken en schuren. De soulvolle Koolen voegt het gewisse etwas toe aan zijn liedjes.

Het trio staat garant voor een warme avond met heerlijke songs die zowel de liefhebber van americana als de sympathisant van het betere kleinkunstlied zullen bekoren.

 

Bezoek de website voor meer info: www.haroldk.nl
Praktisch
locatieCultuurhuis De Zeepziederij
tijdstip01/02/2019 20.15 u
genummerde plaatsennee
zitplaatsenja
uitverkochtnee
laatste ticketsnee
geannuleerdnee
frequentieEenmalig
Tarieven
VVK10 €
KASSA13 €
Abonnement8 €
Groepstarief9 €
School8 €