wo 31 oktober 2018

Circustheater van de bovenste plank! Compagnie Sacékripa uit Frankrijk. Geschikt vanaf 8 jaar.

Agenda

Zin in een gezellige avond uit, een goed theaterstuk of een verrassend concert? Op deze pagina vindt u de voorstellingen die Cultuurcentrum De Breughel binnenkort voor u in petto heeft. Indien u op zoek bent naar een workshop of vormingssessie kan u binnenkort terecht in de sectie Vorming. Voor opera- en cultuuruitstappen kan u binnenkort terecht op de pagina Uitstappen. Tentoonstellingen worden weldra toegevoegd onder het menupunt Expo.

Zannemie en de bende - Muziek uit de speelgoedkast! (3+) - 16/12/2018 15.00 u

Na geslaagde kinderconcerten van Kapitein Winokio en Radio Oorwoud in het verleden, nodigen we dit seizoen ‘Zannemie en de bende’ uit om kinderen een fantastische muzikale namiddag te bezorgen.

Zannemie en de bende, dat zijn 5 muzikanten die met meer dan 10 instrumenten grappige, ontroerende, speelse, maar vooral keigoede nummers maken. Een swingend muziekfeest voor kinderen over monsters onder het bed, Boegaloe de koe, mama’s kwijtraken en de Koekeloerepoezewoef vinden.

Een concert om vooral niet op je stoel te blijven zitten, maar met je billen te schudden en met je knieën te wiebelen! Dansen mag! Vanaf kleuters tot lagere school en alle oma’s, opa’s, mama’s en papa’s erbij.

Zannemie: zang, viool en apenkuren Veston: zang, gitaar, ukelele en smoelenwerk De bende van drie: contrabas, percussie, toeters en bellen

Praktisch
locatieBreughelzaal
tijdstip16/12/2018 15.00 u
genummerde plaatsenja
zitplaatsenja
uitverkochtnee
laatste ticketsnee
geannuleerdnee
frequentieEenmalig
Tarieven
VVK10 €
KASSA12 €
Abonnement6 €
Groepstarief8 €
School5 €