wo 31 oktober 2018

Circustheater van de bovenste plank! Compagnie Sacékripa uit Frankrijk. Geschikt vanaf 8 jaar.

Agenda

Zin in een gezellige avond uit, een goed theaterstuk of een verrassend concert? Op deze pagina vindt u de voorstellingen die Cultuurcentrum De Breughel binnenkort voor u in petto heeft. Indien u op zoek bent naar een workshop of vormingssessie kan u binnenkort terecht in de sectie Vorming. Voor opera- en cultuuruitstappen kan u binnenkort terecht op de pagina Uitstappen. Tentoonstellingen worden weldra toegevoegd onder het menupunt Expo.

De Komedie Compagnie - De schaar erin - 01/12/2018 20.15 u

In ‘De Schaar Erin’, het kapsalon van de homofiele saloneigenaar Tony (Dirk Van Vooren), wordt de huisbazin - en tevens bekende pianiste - Isabelle Kozak vermoord. Alle aanwezigen op dat moment zijn hoofdverdachte: naast de uitbater ook kapster Barbara (Britt Van Der Borght), sjieke madame Delray (Greet Rouffaer) en foute zakenman Eddy (Patrick Onzia).

Eén voor één uiteenlopende types en allemaal hebben ze een reden om de oude tante uit de weg te ruimen. Aan de inspecteur van dienst (Christophe Stienlet) en zijn niet zo snuggere kompaan (Dirk Lavrysen) de taak om dit mysterie samen met het publiek op te lossen.

U leest het goed: het wordt een interactieve voorstelling!

Spel: Dirk Van Vooren, Christophe Stienlet, Greet Rouffaer, Patrick Onzia, Dirk Lavrysen en Britt Van Der Borght. • Regie: Frank De Kaey

Bezoek de website voor meer info: www.dekomediecompagnie.be
Praktisch
locatieBreughelzaal
tijdstip01/12/2018 20.15 u
genummerde plaatsenja
zitplaatsenja
uitverkochtnee
laatste ticketsja
geannuleerdnee
frequentieEenmalig
Tarieven
VVK20 €
KASSA23 €
Abonnement15 €
Groepstarief18 €
School15 €