wo 31 oktober 2018

Circustheater van de bovenste plank! Compagnie Sacékripa uit Frankrijk. Geschikt vanaf 8 jaar.

Agenda

Zin in een gezellige avond uit, een goed theaterstuk of een verrassend concert? Op deze pagina vindt u de voorstellingen die Cultuurcentrum De Breughel binnenkort voor u in petto heeft. Indien u op zoek bent naar een workshop of vormingssessie kan u binnenkort terecht in de sectie Vorming. Voor opera- en cultuuruitstappen kan u binnenkort terecht op de pagina Uitstappen. Tentoonstellingen worden weldra toegevoegd onder het menupunt Expo.

De Groote-Faes Duo - Symphony for 2 little boys - 30/11/2018 20.15 u

De Groote-Faes Duo is een Belgisch instrumentaal project met een - op papier - vreemde combinatie en minimalistische bezetting. Op hun tweede album ‘Symphony for 2 little boys’ exploreren de rauwe elektrische gitaar van Bruno De Groote en de klassiek gestreken contrabas van Ben Faes steeds verder in een bijzonder origineel en hoogstpersoonlijk klankuniversum. Echo’s van moderne jazz, klassieke schoonheid, wild rockende solo’s, flarden van wereldmuziek uit alle windstreken en elektronisch gemanipuleerde soundscapes vormen een coherent verhaal dat de brede achtergrond van beide heren reflecteert.

‘De meest oorspronkelijke gitarist van dit land’ ...

‘Je hebt gitaristen, en je hebt kunstenaars’ ...

‘Ongrijpbaar tussen klassiek, Joods, jazz, and Jimi Hendrix’ - Knack (01-02-2017)

Bruno De Groote speelde in talloze projecten binnen jazz, Amerikaanse roots muziek, wereldmuziek, popmuziek, theatermuziek en andere genres. Hij is sinds 2018 vast bandlid bij dEUS.

Ben Faes is internationaal actief in de grote Europese symfonische en filharmonische orkesten.

Beide heren werkten met de fine fleur van Belgische artiesten zoals Axelle Red, Wannes Van de Velde, Raymond van het Groenewoud, Koen De Cauter, Lady Linn, Pieter Embrechts, Kommil Foo en Roland Van Campenhout.

 

Bezoek de website voor meer info: www.degrootefaesduo.com
Praktisch
locatieDe Wolken
tijdstip30/11/2018 20.15 u
genummerde plaatsennee
zitplaatsenja
uitverkochtnee
laatste ticketsnee
geannuleerdnee
frequentieEenmalig
Tarieven
VVK10 €
KASSA13 €
Abonnement8 €
Groepstarief9 €
School8 €