wo 31 oktober 2018

Circustheater van de bovenste plank! Compagnie Sacékripa uit Frankrijk. Geschikt vanaf 8 jaar.

Agenda

Zin in een gezellige avond uit, een goed theaterstuk of een verrassend concert? Op deze pagina vindt u de voorstellingen die Cultuurcentrum De Breughel binnenkort voor u in petto heeft. Indien u op zoek bent naar een workshop of vormingssessie kan u binnenkort terecht in de sectie Vorming. Voor opera- en cultuuruitstappen kan u binnenkort terecht op de pagina Uitstappen. Tentoonstellingen worden weldra toegevoegd onder het menupunt Expo.

Karin Jacobs, Vera Puts en Erik Goris - Oude koeien aan de Costa del Sol - 23/11/2018 14.00 u

Rita en Nicole, twee lustige weduwen, zijn dringend aan vakantie toe. Daarom boeken ze een reisje naar de Costa del Sol. Allebei ontgoocheld in de liefde zweren ze om zich nooit nog in te laten met iemand van het mannelijk geslacht. Maar kunnen ze weerstaan aan de charmes van zwoele ober Miguel en sexy animator Kenny? Of maken zij de mannen ‘horensdol’? Strand, stieren en sangria zorgen voor de nodige ambiance !

‘Oude koeien aan de Costa del Sol’, een humoristische, muzikale voorstelling met vurige flamenco, klepperende castagnetten en een paar zoemende muggen!

De liedjes werden gecomponeerd door Jelle Cleymans.

Productie: Paljas Producties • Vertolking: Karin Jacobs, Vera Puts en Erik Goris • Auteur: Karin Jacobs en Vera Puts • Coach: Jos Dom

Praktisch
locatieCafetaria De Karmel Gerkenberg
tijdstip23/11/2018 14.00 u
genummerde plaatsennee
zitplaatsenja
uitverkochtnee
laatste ticketsnee
geannuleerdnee
frequentieEenmalig
Tarieven
VVK7 €