wo 31 oktober 2018

Circustheater van de bovenste plank! Compagnie Sacékripa uit Frankrijk. Geschikt vanaf 8 jaar.

Agenda

Zin in een gezellige avond uit, een goed theaterstuk of een verrassend concert? Op deze pagina vindt u de voorstellingen die Cultuurcentrum De Breughel binnenkort voor u in petto heeft. Indien u op zoek bent naar een workshop of vormingssessie kan u binnenkort terecht in de sectie Vorming. Voor opera- en cultuuruitstappen kan u binnenkort terecht op de pagina Uitstappen. Tentoonstellingen worden weldra toegevoegd onder het menupunt Expo.

Berlaen - #bestefuckingplaatintzultsever - 16/11/2018 20.15 u

Beste theaterbezoeker,

Op het moment waarop ik dit schrijf, ligt er nog 1 hobbelige weg voor me: het opnemen van mijn 4de Berlaen-langspeler. Een wereldplaat in onvervalst Zults dialect - #bestefuckingplaatintzultsever. Met minimum 2 wereldhits, die bescheiden radiohits als ‘Oe ver’est nog?’, ‘Ge zij were zat’ en ‘Brengt ui zuster mee’ uit de voorbije 7 jaar definitief zullen klasseren als gepruts in de marge.

Op het moment waarop u dit leest, heeft u al tickets gekocht om de #bestefuckingplaatintzultsever te zien uitvoeren door Berlaen en zijn allesbespelende duo-orkest. Omdat u sm8 om die 2 instantklassiekers uit de hitparade live te horen. Omdat de bouwvakker ze op de stelling fluit en de huisvrouw ze meeneuriet bij de vaat.

Dat laatste pikte ik uit de bindtekst van een andere Vlaamse reus. Klinkt weinig emancipatief, maar des te waarachtig. Schermutselingen om de laatste tickets op de zwarte markt zullen zich afspelen aan de ingang van uw theater, terwijl u relax plaats neemt in de zetel en onze drummer hoort aftellen.

Ja, u was erbij van in het begin én zag Berlaen nog dichtbij. Iets wat de horde fans op Werchter en Pukkelpop u nooit zal nadoen. En ook niet de young dudes van Tomorrowland die op de remixes door DJ Tiësto zullen staan trippen.

En wat autisme voor beginners betreft: de som van alle cijfers in hogere tekst is 24. Rekende u het na? Berlaen, voor alle doelgroepen, wij komen naar u toe!

Wouter Berlaen: zang, akoestische gitaar & basgitaar • Ward Snauwaert: elektrische gitaren, synths & backings • Laurens Billiet: drums, loops & bassynth

Bezoek de website voor meer info: www.berlaenfromzulte.be
Praktisch
locatieDe Wolken
tijdstip16/11/2018 20.15 u
genummerde plaatsennee
zitplaatsenja
uitverkochtnee
laatste ticketsnee
geannuleerdnee
frequentieEenmalig
Tarieven
VVK10 €
KASSA13 €
Abonnement8 €
Groepstarief9 €
School8 €