wo 31 oktober 2018

Circustheater van de bovenste plank! Compagnie Sacékripa uit Frankrijk. Geschikt vanaf 8 jaar.

Johan Verminnen - Plankenkoorts - 03/11/2018 20.15 u

Johan Verminnen staat 50 jaar op het podium.

De positieve stress van een artiest, alleen in zijn kleedkamer, de niet te temmen gedrevenheid om elk concert telkens opnieuw alles uit de kast te halen, zeg maar de ‘plankenkoorts’. Zelfs na 50 (!) jaar carrière is die plankenkoorts het uitgangspunt voor de nieuwe tournee van Johan Verminnen.

In het najaar van 2017 pakte hij uit met een kersverse live-cd. Precies dat album ‘Plankenkoorts’ leverde de vonk voor zijn nieuwe tournee. Want binnenkort is het 50 jaar geleden dat de zanger officieel zijn loopbaan begon: in 1969 werd de piepjonge spring-in-‘t-veld op nauwelijks 18-jarige leeftijd laureaat van de wedstrijd ‘Ontdek de Ster’, zeg maar de toenmalige ‘The Voice van Vlaanderen’ die de openbare omroep organiseerde. De rest is geschiedenis, weliswaar een erg rijk gevulde geschiedenis. De nieuwe tournee presenteert de grootste successen en de belangrijkste liedjes uit Verminnens loopbaan. Naast de royale keuze van klassiekers en het recent opgenomen nieuw studiowerk schrijft Johan Verminnen enkele volstrekt verse liedjes voor deze tournee. Nooit stilvallen is de boodschap.

Proost! Op 50 jaar Johan Verminnen!

 

Johan Verminnen: zang en commentaren • Bert Candries: gitaren, bas • Leo Caerts: klavieren • Marc De Boeck: saxofoon, cello, accordeon, hobo • Gert Meert: percussie, drums

Bezoek de website voor meer info: www.johanverminnen.be
Praktisch
locatieBreughelzaal
tijdstip03/11/2018 20.15 u
genummerde plaatsenja
zitplaatsenja
uitverkochtnee
laatste ticketsnee
geannuleerdnee
frequentieEenmalig
Tarieven
VVK18 €
KASSA20 €
5+/Groep16 €
Student16 €