wo 31 oktober 2018

Circustheater van de bovenste plank! Compagnie Sacékripa uit Frankrijk. Geschikt vanaf 8 jaar.

Agenda

Zin in een gezellige avond uit, een goed theaterstuk of een verrassend concert? Op deze pagina vindt u de voorstellingen die Cultuurcentrum De Breughel binnenkort voor u in petto heeft. Indien u op zoek bent naar een workshop of vormingssessie kan u binnenkort terecht in de sectie Vorming. Voor opera- en cultuuruitstappen kan u binnenkort terecht op de pagina Uitstappen. Tentoonstellingen worden weldra toegevoegd onder het menupunt Expo.

Hannelore Bedert - Vanaf nu doe ik alles wat ik wil - 02/11/2018 20.15 u (UITV.)

Na het laatste album ‘Iets dat niet komt’ werd het muisstil rond Hannelore Bedert. Ze was tegen een muur aangelopen, verwachtingen van anderen én zichzelf leken torenhoog. Ze wist van geen hout meer pijlen te maken en kwam ‘op het randje te staan’. En dat had ze niet zien aankomen.

Hannelore trok zich terug, hakte knopen door en begon uiteindelijk opnieuw te schrijven. Terug op haar eigen ritme en met haar eigen stem. En met de middelvinger naar wat anderen verwachtten of wilden.

De EP ‘Vanaf nu doe ik alles wat ik wil’ verscheen eind december 2017, samen met een boekje waarin 33 fans een persoonlijk verhaal vertelden bij de liedjes van Hannelore. De eerlijkheid waarmee Hannelore in de media sprak over de donkerte die aan de songs vooraf ging, kwam bij veel mensen keihard binnen. Het ‘niet meer weten’, het gevoel te hebben ‘stil te staan’ en het alsmaar terugkerende taboe bleken heel herkenbaar. Verwacht je niet aan donkerte en aan tristesse, want dat ze nog steeds kan lachen, is ondertussen geweten.

Verwacht je aan een herboren en toch vintage Hannelore, klaar om 10 jaar na het succesdebuut ‘Wat als’ haar trouwe publiek opnieuw mee te nemen in haar eigen wereld.

Samen met vaste waarde Thomas Vanelslander zingt ze terug voor live publiek, meer dan ooit met de zekerheid dat ze met haar rechttoe rechtaan-teksten nog steeds uniek is in Nederland en Vlaanderen. In het najaar van 2018 verschijnt daarenboven haar debuutroman, zowel in België als Nederland.

Bezoek de website voor meer info: www.hannelorebedert.be
Praktisch
locatieDe Wolken
tijdstip02/11/2018 20.15 u
genummerde plaatsennee
zitplaatsenja
uitverkochtja
laatste ticketsnee
geannuleerdnee
frequentieEenmalig
Tarieven
VVK10 €
KASSA13 €
Abonnement8 €
Groepstarief9 €
School8 €