wo 31 oktober 2018

Circustheater van de bovenste plank! Compagnie Sacékripa uit Frankrijk. Geschikt vanaf 8 jaar.

Agenda

Zin in een gezellige avond uit, een goed theaterstuk of een verrassend concert? Op deze pagina vindt u de voorstellingen die Cultuurcentrum De Breughel binnenkort voor u in petto heeft. Indien u op zoek bent naar een workshop of vormingssessie kan u binnenkort terecht in de sectie Vorming. Voor opera- en cultuuruitstappen kan u binnenkort terecht op de pagina Uitstappen. Tentoonstellingen worden weldra toegevoegd onder het menupunt Expo.

Yevgueni - Tijd is alles - 20/10/2018 20.15 u

Vraag ons niet waarom, maar wat ons de laatste tijd nogal vaak bezig houdt is ... tijd. Tijd is altijd en overal, maar ook - en vooral - steeds vaker te kort.

Tijd om - eindelijk - vader te worden bijvoorbeeld. En de verloren tijd die daaraan voorafging toen dat niet meteen wilde lukken. De tijd dus om aan je grootste avontuur ooit te beginnen. Maar dan wel net op het moment dat de tijd ergens in je achterhoofd al zachtjes begint af te tellen. En hoog tijd voor de wereld, de wereld waarin zij zal opgroeien. Maar meer dan ooit ook tijd voor twijfels of zij die het verschil kunnen maken de juiste kant op kijken. En of wij naar de juiste mensen kijken om - op tijd - het verschil te maken ...

Een overdaad aan thema’s en emoties die vreemd genoeg eerst voor een blokkade zorgden in het hoofd van songschrijver Klaas Delrue. Maar die vervolgens een stortvloed aan inspiratie opleverden, en bijgevolg veel stof voor de meest persoonlijke en actuele Yevgueni-voorstelling tot nu toe.

Wie Yevgueni als theater-fenomeen kent, weet dat het geen filosofische praatbarak wordt. Integendeel, een verrassende achtbaanrit met vertragende momenten bergop en steile afdalingen op topsnelheid. Van ingetogen, akoestische pareltjes tot rock ’n roll. Want Yevgueni blijft bovenal de koning van de hoop en - waar nodig - troost. Niet te missen dus. Tijd is alles, maar dit wordt weer twee uur pure winst!

‘Hartverwarmend, oerdegelijk concert’ - De Standaard (****)

 

Klaas Delrue: zang, akoestische gitaar

Geert Noppe: toetsen, zang

Maarten Van Mieghem: bas, akoestische gitaar, zang

Stef Vanstraelen: drums, percussie

Patrick Steenaerts: elektrische gitaar

Bezoek de website voor meer info: www.yevgueni.be
Praktisch
locatieBreughelzaal
tijdstip20/10/2018 20.15 u
genummerde plaatsenja
zitplaatsenja
uitverkochtnee
laatste ticketsja
geannuleerdnee
frequentieEenmalig
Tarieven
VVK18 €
KASSA20 €
Groepstarief16 €
School16 €